Thursday, June 16, 2011

Tahniah Yaya...Mama Love You So Much


Hari ni ada perjumpaan Ibu Bapa...i x dapat attend but Atuk yang gantikan..
atuk call i td and inform that Yaya dapat no 1 dalam kelas untuk exam 1st semester lepas
dan untuk keseluruhan kelas tahun 1 dia dapat no 4....
wahhhhh...bangganya mama atas pencapaian anak mama nih...
sangat terharu...kalau kat depan mama..memang Yaya kena peluk...
u did it girl...nanti mama inform ayah kamu...hopefully he can do something on this..
mama akan pastikan ayah Yaya x kan lupa untuk reward anak dia...
I know u can do it sayang...
Mama Love You So Damn Much.

7 comments:

  1. tahniah...mmg cerdik...

    minggu depan baru nak gi sekolah...baru tau ape markah & no dia org dpt tu...

    ReplyDelete
  2. congrats yaya..

    nnt boleh mintak i phone kat mama atau ayah yer..eehehe

    ReplyDelete
  3. cute pic!!!! very pretty!

    xoxo jenna
    http://thepetiteblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. To all

    thanks so much,kejayaan Yaya sgt membanggakan i..alhamdulillah yaya buktikan dia mampu walau hanya disisi mama..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah