Tuesday, June 7, 2011

Beriadah Bersama Dania @City Park Seremban

Ini ntah kali ke baper pi City Park...tp dah lama jugak la x pi beriadah mcm ni...sangat seronok tgok si kakak Dania yang kat rumah mukanya masam..moody..jealousy...sampai kat sini dia senyum gembira...
ajak ambik gambar pun best jer bagi kerjasama...
dia bosan duk rumah agaknya...
memang cuti sekolah kali ni kami x kemana..ye la..kesian kat Mak Yang yang tgh berpantang kan....

 rindu senyuman mcm ni...
 x yah di suruh..cepat jer dia pose...
 manja disisi mama...
teruja betul minah preggy ni main layang2...

 pose jap kat depan nih...
 melayan Dania pose..
sepanjang cuti sekolah ni ada kawan i ckp City park ni memang penuh ngan orang..x kisah la
diorang beriadah ke..dating ke...
memang ramai...
nak2 aktiviti utama adalah..bagi ikan makan...
ttg ikan..next entry eh..

No comments:

Post a Comment

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah