Tuesday, June 28, 2011

Kalau Ko Tak Buat apesal plak tetiba ko sentap???

lor..udah kenapa ko Riz.....

i ada satu citer yang i rasa perlu untuk i kongsi bersama..
this morning..
i ada post satu statement kat FB ttg satu scenen yang i nampak dan i rasa sgt annoying..

"Benci dengan pompuan gediks..lagi2 pompuan tak kawen lagi tapi menggediks ngan laki orang!!behave la sikit...."

i post statement tu tanpa ada rasa ingin tujukan kepada sesapa..tp sudah ada seseorang yang sentap..
ok x salah menegur i maybe untuk kebaikkan..
but to be fair..itu hanya statement i yang i rasa nak kongsi..xde la niat nak tuju kat sapa..some more FB ni umum...yang ko tetiba nak terasa knp...
i siap ckp
kat that girl..kalau x suka jangan komen..
terus dia sentap suruh i buat group sendiri..
hello...
kalau i nak buat group
dah alam i buat..
dah la ko dtg wall aku and ko komen..
ko leh post lak pasal x suka dgn semua statement aku kan..
so just blocked me la...
x payah nak hide newfeed ka..
apa ka..
so tak professional...

u olls...salah ker i nak post apa2 statement...dah tentu2 wall i
FB account i
sukati i la kan..
ko x suka
ko jgn la komen..
i pun jarang pi fb ko
kita satu opis ma...x elok la nak masam2 muka bagai....relaks ar..
udah mcm budak2 la...

Macam2 Hal la...


7 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah