Monday, June 27, 2011

Update Lisa and the Twin

Sebenarnya Lisa mmg x bagi i publish gambo dia..tapi i sengaja publish sebab nya sure u olls nak tau gak perkembangan dia kan..samada makin kembang or else..hahahaha...mati la kena marah pas ni..

tadaaaaaa..

kuruskan si Lisa...dia dapat berat badan masa dia anak dara sebelum tunang dulu...dia x nak bergambar sebab masih x confident..ala...apa ada hal kan...
pas ni leh wat sesi bergambar dgn anak2 lak...ala..korang faham kot dia baru jer bersalin..

 Lisa sambil pegang Aressa
 Hubby eh dengan Adeliya..ini budak sangat manja dgn ayahnya tau...
 Hadiah buat the twins..tp bukan i yg bagi..
 Baby rockers sorang satu...pun bukan i yang bagi...
 hi...nama saya Ezarra Adeliya...
Hi...nama saya Ezarra Aressa....

so..ini jer update terbaru...hari ni the twins pergi cucuk 1 bulan tuh....yes..baby dah genap sebulan sabtu lepas..
sekejap jer rasanya...dari kecik comel jer..la ni dah membesar sampai lenguh nak pegang...tgok ar pipi masing2..dah debab..hahaha...
paha pun dah besor paha ayam..hahahahaha,......

11 comments:

  1. kurus tu...apa rahsianya lysa? :)

    ReplyDelete
  2. Ratu
    - Lisa kurus sebaik shj babies keluar...pas tuh duk ward and berpantang kan..

    ReplyDelete
  3. Ieda
    - Lisa sibuk ngan babies eh...nanti i inform u ada komen eh..

    ReplyDelete
  4. bestkan ngulit baby....tetiba rindu nak ada baby lagi...kena usaha lagi nie..kekekekek

    ReplyDelete
  5. comelnyer baby..
    muka ikut sape erk??

    ReplyDelete
  6. Lyn
    - muka ikut ibu dan ayahnya...

    ReplyDelete
  7. cuteeeeeeee bb tu... and lisa, biasalah lepas bersalin apa nak malunya...

    ReplyDelete
  8. Badan lisa okey je, dah nampak susut plak.penat ye jaga twins. mesti kurang tidur.twins tu memang seiras susah nak cam.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah