Thursday, June 9, 2011

Random Pose From Dania

Gambar xde la banyak mana..tapi x abih2 upload kan..ha3..kebizian melanda la....

Jom tgok Dania pose..


 with Acu Senget...


 budak baju pink tu mcm teruja lak..ko naper dik? x leh buat cam Dania eh..


Ni la best ada anak dara...hala jer kamera kat dia..tau jer nak buat aksi apa..
korang mana ada anak ppuan tuh..bersedialah yer...sok2 diorang dah pandai nak melawa...
pandai pilih baju sendiri...masak la...especially bwk pi shopping..
bukan apa..i dah alami dah...baju kalau nak beli ikut kehendak dia..kasut pun ikut kesukaan dia...
xde chance nak pilihkan dah..
semua ikut kehendak dia...tensi tau....

4 comments:

  1. nikah la copek..leh buek anak ..hiks..

    ReplyDelete
  2. anak dara sekrg dah pandai pose kan..
    hehhee

    ReplyDelete
  3. anak dara saya tak suka bergambar... kalau pi mana2, lagi suka bagi anak bujang jadi model...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah