Thursday, June 23, 2011

Hasil Mei - June 2011...Lambakkan Novel...Entry Khas untuk Anonymous!!!

Hari tu i ada bg tau i ngan novel mmg x leh dipisahkan...haaaa...ada lak yg komen i menipu...mcm x percaya jer dah ada 400 buah novel...hek eleh....rilex ar..sib baik mini library i lom buat lagi...sok2 dah buat i publish kat sini eh....x habih2 pasal si anonymous ni tau...dia x dapat beli la tu asyik pinjam jer...ntah2 ko pernah pinjam novel aku x pulang2 kan....tp ada aku kisah apa ko nak komen...yang penting aku jujur...
ko tgok kat bawah ni..ini utk bulan Mei - June je tau....bulan July lom beli lagi....

I sangat menyayangi semua novel i and i akan balut novel tu x mo kasik rosak kulit eh..

 9 Novel dari Mei - Pertengahan June yang dah abih i baca dan dan berbalut.
kat bawah ni 3 buah novel yang lom usik lagi...
 Merdu Lirik Kasih > Durrah Fatiha Alaf 21
 Iman Suraya > Areila Sahimi / Kaki Novel
Juara Carta Cinta > Lynn Dayana / Alaf 21

hehehehe... 12 novel...Mei - June...kalau nak kira baper byk investment i kat novel2 ni
memang dah beribu2 dah...Rugi? oh tidak..i x rasa ianya satu kerugian...kalau i nak..i leh jual balik...tapi its a sentimental value..satukepuasan bila baca novel ni....
so untuk Anonymous tuh...usah la dengki...yang penting mak beli novel tu semua guna duit mak noks...ada gak novel kan dari ko reti pinjam jer...eh..mcm aku kenal ko kan??
tunggu mak nyer mini library siap eh...dah siap nanti i post kat sini...
sapa2 nak follow i kat FB ...silalah add kalau sudi yer...search Parizan Mohd Zain

6 comments:

  1. along, banyaknya novel along... nak pinjam leh? :)

    ReplyDelete
  2. i percaya u ada 400 novel..sbb dee pun jenis beli dari remaja lagi..berkotak2..tu tak termasuk yg dee tak sempat baca lagi..dee pun balut cantik gitu..sayang..tu frust bila org pandai pinjam tp tak pandai pulang balikkan..

    ReplyDelete
  3. Shu
    - Bolehhhh...turun ar seremban...hahahaa...

    ReplyDelete
  4. Dee
    - haah kan..pandai pinjam x reti pulang..ada tu kulit dah jadik belacan baru nak bagi balik

    ReplyDelete
  5. ratu plg banyak sebulan bli 3 je.tu pun ade yg skip.bulan 6 takde bli.byk komitmen kan bulan 6.bulan 7 baru cover balik.along nnti buat satu level khas utk review novel long.jd leh tau mane yg sdp n tak.

    ReplyDelete
  6. org jeles & takde novel mmg suka kata gitu..
    jgn dilayan je along dgn org2 yg jeles ni..
    buang masa jer

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah