Friday, May 15, 2015

Jual Kondom???

Dah kenapa Tinggal Komen Jual Alat Bantuan Seks?



Nasib baik aku bukan jenis main approve je komen....Mmg dh set all komen awaiting moderation....
Mcm ni punya komen pun hado...ko nak jual alat bantuan seks jual la....
Aku x marah dan aku x pernah kisah....tp boleh x jgn tinggalkan komen kat aku nyer entry...
Aku tgok org duk Iklan2 benda2 mcm ni mcm dh xde malu...xde segan....
Sampai luar dalam pun nak citer...yg jual ubat2 pun mcm x segan2 tayang aset or kotoran2 yg keluar dr alat sulit bila makan ubat dia jual....
Jaga la sensitiviti skit...x salah nak lakukan barang...cuma agak2 la bila nk beriklan....

90 comments:

  1. Yalah kak.....biasa ambik remeh je nak beriklan...isk..isk..,,

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum. . Hah memang tepat sekali. Saya sampai unfolo SEMUA page jual beli kat fb sebab masing2 iklankan brg sambil tayang benda2 yg buat kita nak muntah. Benda busuk yg kuar dr badan sendiri atau aset yg konon lawa sgt tu simpan ajelah.. buat malu diri sendiri.

    ReplyDelete
  3. mak oi, takutnya nama dia ha.... baca tajuk akak SA pun saya dah ngeri :O

    ReplyDelete
  4. isk..memang tak reti malu la diorang ni..janji barang laku sampai sanggup keluarkan benda² macam tu

    ReplyDelete
  5. memang macam-macam cara diaorang promote ni tapi of course tak patut cara ni

    ReplyDelete
  6. adoi macam2 hal penjual ni kan..boikot!

    ReplyDelete
  7. memang mengarut. spamkan aja kak suria

    ReplyDelete
  8. aduhaaaai macam ni pun ada kekeke..

    ReplyDelete
  9. orang macam nih pun ada ke? ngeri plak rasanya..

    ReplyDelete
  10. jual ni pun hado online ye..ish ish ish

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman dihujung jari kkononnya...tapi seram mendengarnya...skrg nak makan produk kecantikan pon melambak...

      Delete
    2. benda nak mudah cm tu lah huhu

      Delete
    3. Dunia d hujung jari katanya..

      Delete
  11. Ini pon nak jual online. melampau.

    ReplyDelete
  12. err..macam tu pun ada kan kak..bagusnya buat approve comment..kalau wana pun tapis dulu semua komen baru approved..

    ReplyDelete
  13. haiyaaaa. moga dpt hidayah la org tersebut aminnn

    ReplyDelete
  14. ni namanya tumpang iklan free jer..dah tu iklan pasal benda yang tak sepatutnya...lepas ni Fida pun nak buat comment Moderation gak la...seriau pulak ..takut ada iklan macam ni kat ruangan komen

    ReplyDelete
  15. ada jugak dapat tapi dalam versi yang lagi panjang komennya.. eemm.. sib baik ai tapis dulu komen yg ada..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah