Friday, May 15, 2015

Jual Kondom???

Dah kenapa Tinggal Komen Jual Alat Bantuan Seks?



Nasib baik aku bukan jenis main approve je komen....Mmg dh set all komen awaiting moderation....
Mcm ni punya komen pun hado...ko nak jual alat bantuan seks jual la....
Aku x marah dan aku x pernah kisah....tp boleh x jgn tinggalkan komen kat aku nyer entry...
Aku tgok org duk Iklan2 benda2 mcm ni mcm dh xde malu...xde segan....
Sampai luar dalam pun nak citer...yg jual ubat2 pun mcm x segan2 tayang aset or kotoran2 yg keluar dr alat sulit bila makan ubat dia jual....
Jaga la sensitiviti skit...x salah nak lakukan barang...cuma agak2 la bila nk beriklan....

90 comments:

  1. Yalah kak.....biasa ambik remeh je nak beriklan...isk..isk..,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann kak nao meii. skrg nii ramai jugak cenggitu

      Delete
  2. assalamualaikum. . Hah memang tepat sekali. Saya sampai unfolo SEMUA page jual beli kat fb sebab masing2 iklankan brg sambil tayang benda2 yg buat kita nak muntah. Benda busuk yg kuar dr badan sendiri atau aset yg konon lawa sgt tu simpan ajelah.. buat malu diri sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula, hover sgt, agak2 la klu nk beniaga pun

      Delete
    2. yeke ? adoi gelinya kalau mcm tu

      Delete
    3. strategi nak jual produk agaknya..ahahaha

      Delete
  3. mak oi, takutnya nama dia ha.... baca tajuk akak SA pun saya dah ngeri :O

    ReplyDelete
  4. isk..memang tak reti malu la diorang ni..janji barang laku sampai sanggup keluarkan benda² macam tu

    ReplyDelete
  5. memang macam-macam cara diaorang promote ni tapi of course tak patut cara ni

    ReplyDelete
  6. adoi macam2 hal penjual ni kan..boikot!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. semua nak ambil jalan mudah baut promosi

      Delete
    2. kak aziii. ......detetcted hehe

      Delete
    3. hahahah...kc memang alert pasal typo

      Delete
  8. memang mengarut. spamkan aja kak suria

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. Mengarut.. Sembelih je tuan yg komen tu..

      Delete
    2. amboi papa tlg sembelih kan la

      Delete
    3. Buat masak gulai. Nk puasa ni..

      Delete
    4. amboi papa tlg sembelih kan la

      Delete
  9. aduhaaaai macam ni pun ada kekeke..

    ReplyDelete
  10. orang macam nih pun ada ke? ngeri plak rasanya..

    ReplyDelete
  11. jual ni pun hado online ye..ish ish ish

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman dihujung jari kkononnya...tapi seram mendengarnya...skrg nak makan produk kecantikan pon melambak...

      Delete
    2. benda nak mudah cm tu lah huhu

      Delete
    3. Dunia d hujung jari katanya..

      Delete
  12. Ini pon nak jual online. melampau.

    ReplyDelete
  13. err..macam tu pun ada kan kak..bagusnya buat approve comment..kalau wana pun tapis dulu semua komen baru approved..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun sama. kena tapiss dulu

      Delete
    2. KC blh bkak kelas utk ajar buat filter

      Delete
  14. haiyaaaa. moga dpt hidayah la org tersebut aminnn

    ReplyDelete
  15. ni namanya tumpang iklan free jer..dah tu iklan pasal benda yang tak sepatutnya...lepas ni Fida pun nak buat comment Moderation gak la...seriau pulak ..takut ada iklan macam ni kat ruangan komen

    ReplyDelete
  16. ada jugak dapat tapi dalam versi yang lagi panjang komennya.. eemm.. sib baik ai tapis dulu komen yg ada..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah