Thursday, April 28, 2022

Last Kerja Hari Ini..

Assalamualaikum...

Hi korang ..

Hari ni last SA kerja...esok dah start cuti dah dan SA akan naik kerja semula 9hb...punya la lama cuti kan ..eh xde la lama..SA habiskan cuti tahun lepas..ada 3 hari lagi...esok amik sehari dan 5&6 May nanti..hahaha..meriah raya tahun ni erk...sebenarnya bukan nak raya sangat pun..just nak amik peluang rehat je..rasa macam penat sangat bekerja di bulan puasa ni kan ...hahaha ...



 

Balik tadi x sempat nak jumpa boss...dia meeting back to back..malas plak nak tunggu..SA text je..and ucap selamat hari raya...dia balas dengan banyak nasihat...drive carefully, jaga kesihatan..jaga makan...ehhhh....x pernah2 pesan macm tu...takut SA sakit lettew kan...

Hahaha..lega esok start cuti...tp korang rasa SA dpt rehat ke?


12 comments:

  1. Selamat bercuti dik..dan selamat menyambut hari raya..

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti. Mungkin sehari dua dapat rehat. Malam raya siap la bersilat kat dapur plak hehe

    Follow here #1777

    ReplyDelete
  3. Alamak, terus rasa nak cuti sampai 9hb la.

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti SA hehehe... kita x cuti pun, kasi chance kengkawn yg nk balik jejauh tu

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti...mesti mcm2 nak buat plak kat rumah tu..pelan2 key...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..dapat cuti awal..blh rehat puas2..:)

    ReplyDelete
  7. Bagus tu boss pesan jaga diri, moga SA dapat berehat cuma raya ni ada je kena buat kan..

    ReplyDelete
  8. Selamat bercuti kak. Lama cuti dapatlah rehat lebih sikit. Eh..takde makna rehat..sok dah start sibuk buat persiapan raya dah kan.

    ReplyDelete
  9. syu dah start cuti 28 April. saja ambil cuti awal.

    ReplyDelete
  10. Wah! bestnya SA dah cuti hari ni ya.
    Mrs. A kerja lagi tapi tulah semua pun dah mood raya kat office ni ngeh! ngeh! ngeh!

    ReplyDelete
  11. selamat bercuti dan selamat hari taya

    ReplyDelete
  12. cuti raya ni takde maknanya nak rehat. haha. selamat bercuti SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah