Thursday, April 28, 2022

Syukur Dania Lulus Ujian Berkomputer...

Assalamualaikum...

Hi korang...

Legaaa...Dania hari ni amik ujian berkomputer dan akhirnya lulus dengan cemerlang...SA dapat call dari dia tadi..lain macam suara dia...eh...SA plak lupa ari ni dia amik ujian..hahaha...dengar suara dia happy semacam...dia lulus 43/50 katanya...SA memang nak dia belajar memandu. Mulanya dia nak amik lesen auto..SA cakap elok amik manual. Kalau ada lesen manual nak bawak kereta auto pun ok..kalau lesen auto x leh bawak keta manual..kalau kena tahan memang best polis saman...lagipun lesen auto mahal giler..RM1300 . Lesen manual ni je dah dekat RM1000.



Siap hantar muka happy...


Result dia...

Tahniah apple of my eyes and my cupcakes...

Lepas ni boleh focus untuk kelas memandu plak...dah ada lesen nanti baru best nak staycation jauh- jauh...dh boleh survey kereta ke belum ni? Baru nak dapat Lesen L kan....

Hehehe.....


11 comments:

  1. tahniah dania...lps ni dpt lesen kete bawa mama jln2 shopping2

    ReplyDelete
  2. wahhhh untunglah...lulus terus mama nak survey kereta. Ammi sampai ke tua tak beli2 lagi kereta sendiri hahah

    ReplyDelete
  3. tahniah dania. mama dania dah boleh survey kereta apa nak beli hehehehe

    ReplyDelete
  4. wah tahniah... lepas ni senang la MAMA nak ajak awak ronda2 somban heheheh

    ReplyDelete
  5. Tahniah... good luck untuk yang seterusnya :)

    ReplyDelete
  6. tahniahhh. kita dulu pun amik manual. sebab boleh bawak dua2

    ReplyDelete
  7. tahniah dania..dah blh jd pilot mama ni..:)

    ReplyDelete
  8. orang yang ada belajar ,manual akan secara auto bawa kereta automatik juga

    ReplyDelete
  9. Tahniah, Dania. Semoga dipermudahkan urusan untuk belajar memandu.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah. selamat belajar memandu nanti

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah