Monday, April 25, 2022

Mid Valley Kami Sampai.....

Assalamualaikum...

Hi korang

Memandangkan semalam kepenatan sangat- sangat berjalan hari Sabtu, takde up entry baru pun semalam...Sabtu punya menu pun takde update sebab sampai rumah dah kul 10.30pm..tapi semalam punya menu ada...tu nanti SA update eh...

Kami sampai di Mid Valley Megamall pukul 11.30am...Lisa complain penat la naik train...hahaha...baru dia tau susah payah naik train. Kalau naik kereta terjebak plak jammed kan...mana nak...buang masa atas jalan ke atau terus tuju venue nak shopping dengan public transport...Tak kuasa aih nak bersesak dalam jammed...sudahnya masa tak cukup nanti nak shopping...

SA takde pun nak beli baju raya atau keperluan raya...bukan x nak..tapi rasa tak perlu sebab yang tahun lepas punya baju pun ada yang x sempat pakai lagi...kasut je nak cari nanti..cari jugak Sabtu tu tapi takde yang berkenan di hati...nanti la cari kat Parkson ke apa...kalau takde pakai je apa yang ada...Dania lagi best...beli kasut sport je....aduhai anak dara tu..takkan nak pakai kebaya ngan kasut sport...malas nak tegur..kang kecik hati...hahahaha..

Korang tengok gambar ye...malas nak letak caption



Raya deco kat Mid Valley...
























Sebenarnya Lisa nak beli handbag...tak pandai nak pilih sebab tu ajak SA pi sekali...mulanya nak pi 30hb tapi macam risau orang ramai sangat kan...dengan orang mungkin dah start balik kampung masa tu...ye tak?

Masuk Charles & Keith outlet so sessi pilih memilih pun berlangsung...SA banyak la bagi cadangan kat dia..dia nak beli handbag yang boleh terus bawak pi kerja..sanggup la beli mahal sikit to reward herself kan...belek punya belek, try banyak gak...satu tu la yang berkenan di hati. Charles & Keith ni susah benor nak ada less. Patut buat la sale untuk perayaan kan...ni takde...So menepati budget dia..dan mendapat approval dari husband dia...so dia beli yang tu la...yang kat tangan dia tu...

SA plak pi Uniqlo beli 2 pasang seluar...pas tu singgah Voir outlet cari blouse..settle jer terus gerak pi NuSentral dulu sebab nak preorder makanan di Tony Romas. Lepas tu solat dan teruskan perjalanan ke KLCC.

Jumpa next entry....


7 comments:

  1. hilang penat bila dah rewards untuk diri sendiri..:)

    ReplyDelete
  2. weekend lepas ramai org shopping raya kan?

    ReplyDelete
  3. memang trend teenagers sekarang pakai sport shoes. akak lagi suka kalau anak2 nak sport shoes sebab senang, all in one.. nak shopping ke jalan ke pakai je. selesa pun ya.

    ReplyDelete
  4. syoknye dapat shopping dgn kengkawan. lama tak buat ni kak

    ReplyDelete
  5. tertarik dengan deco raya tu.. mcm wedding theme plak..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah