Friday, April 22, 2022

Tak Jadi Rebonding La Nampaknya.....

Assalamualaikum...

Hi korang...

Yeay dah Jumaat....

Hari ni nak citer pasal rambut plak...SA kan dah 3 minggu lebih potong rambut...sebelum ni rambut SA kan rebonding lepas tu dah panjang SA potong sikit dan buat relaxing...PKP 2 tahun SA tak potong- potong rambut so SA potong la rambut sebab dah panjang sangat- sangat dah dan buat SA rimas...jadinya mana yang rambut rebonding tu memang dah di potong habis dan sekarang adalah rambut asal SA...rambut SA ni jenis lebat dan tebal serta jenis cepat panjang. Sudahnya SA rasa menyesal potong baru- baru ni sebab rambut dah tak cantik dan dah jadi curly yang besar- besar tu...nak plak SA buat layered kan so curly tu terus menjadi...Bila dah curly dia jadi sedikit pendek tu yang rasa menyesal.

Semalam, SA tanya pendapat kawan- kawan kat opis SA ingat nak rebonding atau relaxing semula rambut SA...eh eh....lepas sorang- sorang cakap jangan...no...no way...u looks better with that style...hello...ni buaka i buat la style ni...ni memang my real hair...hahaha...so ramai yang menentang...tanya scandal kawan- kawan dari floor lain pun semua kata tak perlu...nanti nampak FAKE!!

Memandangkan ramai yang menentang habis habiskan sudahnya SA terpaksa la batalkan hasrat rebonding /relaxing...jangan bazir- bazir duit kata diorang...ye la..rebonding kan mahal...cecah RM300 ke atas...



 

Sebelum batal terus...SA perlukan jugak pendapat kawan- kawan kat blog ni...korang setuju dengan pendapat kawan- kawan office SA ke tak?

Share pendapat korang di ruangan komen ye....

Eh...semalam ada orang pm SA..kata dah lama x share resepi...alahai..bukan x nak share...balik- balik resepi yang sama yang dah pernah share...pas tu SA tahun ni bukan main pemalas nak share resepi...masak pun weekend je...bila masak lauk- lauk yang biasa SA share...kalau ada lauk luar biasa nanti SA share ok...hahaha....

Jumpa next entry

10 comments:

  1. hhahaha ako suka tgk rambut rebonding :p

    ReplyDelete
  2. Kalau tanya saya, relaxing relaxing..hehe..Relaxing x nmpk fake mcm rebonding..

    ReplyDelete
  3. rambut SA dah cantik pun, x yah la rebonding...(sokong kawan2 office SA..)

    ReplyDelete
  4. Assalam, Alhamdulillah betul rambut SA cantik dah tu sesuai dengan muka, jangan di usik lagi,ok

    ReplyDelete
  5. Ikut keinginan hati Kak SA..hehe
    Sekali sekala nampak something different..hehe

    ReplyDelete
  6. dah cantik rambut SA yg ni. kalau rebonding tak nampak natural sangat tapi sekali sekala nak tukar style bolehlah try next time..hehe

    ReplyDelete
  7. cantik dah kak rambut beralun macam tu

    ReplyDelete
  8. takyah kak.. elok sgt dah tu... sesuai dgn muka akak

    ReplyDelete
  9. cantik dah tu, natural hair style. tggu dah bosan dgn style skang, baru buat rebonding..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah