Saturday, April 23, 2022

Merayap KL Lagi La Kita Hari Ini . .

Assalamualaikum..

Hi korang ..

Hari ni merayap lagi ..kali ni bertiga ngan Lisa adik SA ...awal pagi kami dh kuar dh...plan nak pi Mid Valley jenjalan tengok apa benda yang patut..xde specific plan..Lisa nak cari handbag ..SA nak cari kasut ngan baju seluar kerja ..Dania nak mengikut and jadi official photographer kami..hahaha...mengalahkan artis plak..then nak bawak Lisa pi KLCC or area bukit bintang ..lepas tu baru patah balik ke NuSentral berbuka ..lepas berbuka baru balik Seremban..



Candid dari Dania...


Mana satu kakak mana satu adik ni?😆😆😆


Selfie...


Ni first time kami jenjalan bertiga ke KL..selalu satu family


Masuk train je lelap...


Tengok la apa jadi hari ni ..punya la ramai orang naik train ke KL...penuh coach wanita ni...nasib dapat tempat duduk..ramai bawak anak-anak kecik pi KL... shopping raya la kot...

Till then jumpa lagi next entry ...
 



10 comments:

  1. Dulu2 ada jugak shopping kat KL ni, zaman muda mudi. Dah remaja purba ni, mimpilah nak merayap lagi.

    SA baik2 merayap tu, jangan lupa balik Seromban pulak, hihi.

    ReplyDelete
  2. Wah lama betul sy tak jln2 kl naik LRT..tringat jaman masa Uni

    ReplyDelete
  3. syok jalan2 ramai2 ni..klu sorang2 xthu nak g mana..:)

    ReplyDelete
  4. last shopping sebelum raya...minggu depan dah busy ke dapur pulak

    ReplyDelete
  5. Bestnya pergi shopping. Tapi sekarang ni memang ramai orang kan sebab semua sibuk buat persiapan raya.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah