Friday, April 22, 2022

Goodies Bag Dari Program Ramadan Sedekad 2012-2022 Negeri FM

Assalamualaikum...

Hi korang...

Semalam adalah unsangkarable betul la..sampai kat Nilai train berhenti lama..SA plak leka tengok Netflix..tetiba perasan ada orang bagi goodies bag..SA memang ingat dari parti- parti or NGO mana- mana...so dapat la goodies....

Sampai stesen KTM Seremban..tengok laaa..apa yang ramai- ramai siap ada khemah bagai...masa nak keluar tu siap ada VIP tunggu depan tempat tag TNG apa segala kan...tetiba jer flash sana sini ngan video arah ke muka SA..SA di beri juadah berbuka oleh VIP, xperasan plak siapa...wife MB ke sape  tak tau...SA ambil je and say thanks tapi wartawan nak amik gambar dan video...allah...kita dah lambat ni...kereta dah tunggu..dah settle dalam 5 minit terus SA gerak..kiri kanan ucap selamat berbuka...tak dan la SA nak tengok program apa...

Lepas berbuka terus tengok IG NegriFM. ooo ada program Ramadan Sedekad 2012-2022 NegriFM rupanya...patut la macam ramai giler orang...rupanya semua penyampai- penyampai radio NegriFM...



Sempat la SA snap gambar masa kat Nilai tu....SA x kenal pun penyampai radio NegriFM. So mati- mati ingat NGO are NS yang buat program bagi goodies berbuka ni...


Semua penumpang dapat sorang 1 bag


Bagus program macam ni...Train yang SA naik ni akan ke Pulau Sebang so x mustahil ada penumpang yang terpaksa berbuka dalam train kan




juadah berbuka dari goodies bag


pack berbuka puasa dari VIP semalam


SA dapat 2 goodies la...satu goodies bag ni...dan satu lagi pack juadah berbuka...ada lauk ikan goreng sayur, sambal belacan ngan kuah kari....okey la orang bagi kan...rezeki usah ditolak...So keluar kat mana agaknya gambar dan video SA yang diorang amik semalam tu? entah la...hahahaha...berita ke apa ke x tau...kat IG NegriFM x nampak lagi...apa- apa je la kan...

Oh yer nanti lepas rehat SA up menu berbuka semalam. Semalam Mak Pah masak mee kari...dan Pak Zain masak ikan keli masak lemak cili api...SA x ingat la SA amik x gambar lauk Pak Zain masak...hahaha...

Okey la jumpa next entry

12 comments:

  1. Betoi tu SA, rezeki jgn ditolak yer, musuh jgn dicari, hihi

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, dapat dua goodies tu. Pertama kali kita dengar nama Pulau Sebang, memang pulau ke tu?

    ReplyDelete
  3. Dapat goodies utk berbuka pun rs bersyukur sangat..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah
    Rezeki berbuka puasa

    ReplyDelete
  5. Rezeki Kak SA dapat makanan untuk berbuka puasa.

    ReplyDelete
  6. bagusnya. semoga dapat pahala yg beri infaq buebuka tu.

    ReplyDelete
  7. wah bagusnya ada program macam ni kak.. kalau jenis terlupa bawak bekal sgt membantu ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah