Saturday, September 17, 2022

Farewell Lunch at Nandos NuSentral

Assalamualaikum

Hi korang....

Lambat giler  SA  update blog hari ni....ikutkan malas giler naknupdate tapi macam nanti lagi banyak tertangguh kan...macam mana cuti korang? Best?SA hari ni kena paksa pi berkelah...family adik bongsu je..SA bawak Mak Abah. Pergi sekejap je x lama..bagi si Opick dan Si Tiya main pasir...adik-adik yang lain x join sebab ada agenda...
Kesian kat Dania la...masam je muka dia pagi tadi..suka plan x bagi tau awal katanya..padahal cuma nak bg Opick ngan Tiya main pasir je..tunggu la dia berhenti kerja bulan depan..boleh la SA plan lain untuk dia....dah dia kerja kan...x kan nak suruh dia ponteng kerja plak..dah la tokey pasaraya tu syg kat dia. Jenis x menolak kerja dan rajin...suruh overtime pun dia buat je...memang x bagi la dia nak ponteng2 ni...nanti dh sedap..selalu plak ponteng...x bagus macam tu kan....

Khamis lepas ada farewell 2 orang boss department SA...sorang pencen dan sorang lagi habis contract... farewell yang kontroversi..macam2 hal...pening SA nak handle...Hadiah untuk yang pencen tu SA x beli lagi...nak beli Rabu nanti kat Harvey Norman...nanti bila dh beli terus bagi resit je kat dia and nak suruh dia collect kat HN je senang...bukan apa HN x buat delivery walau dekat je ngan office..

Farewell kami buat dia Nando's NuSentral..bagus makan kat situ sebab makanan sihat...hahahaha....kami 7 orang tanpa kehadiran big2 bosses..πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”

Korang tengok gambar je ye...



































SA sebenarnya dah lama giler x makan Nando's..asal nak makan je sure penuh dan ramai orang....kadang beratur dh habis 1/2 jam waktu rehat ..sudahnya SA asyik cancel je nak makan kat Nando's.

Buat En Raziff selamat bersara dan buat En Rizal all the best...

Next siapa plak yang farewell lagi...lepas sorang...sorang....letih dh....
 


11 comments:

  1. Selamat bersara kepada yang diraikan

    ReplyDelete
  2. Kitrg pun suka makan nandos tp mandos skrg dah naik harga arr 😭😭

    ReplyDelete
  3. Nadia belum pernah lagi makan Nando...kesian kan..heeeπŸ˜‰

    ReplyDelete
  4. Selamat kepada kedua-duanya. Semoga mudah urusan.

    ReplyDelete
  5. lama tak makn kat nados...sedap ayam dia..:)

    ReplyDelete
  6. Laaaaaama sangat tak makan di Nando's...

    ReplyDelete
  7. Tempat kerja sy pun byk dah berhenti.. Standby je duit nak neli hadiah dan makan makan.. huhu.. Then kena latih budak baru... kdg malas πŸ˜‚ tapi senang kita nanti kalau ada pape, suh dia tlg jerπŸ€—

    ReplyDelete
  8. Dulu2 rajin makan kat nando's. Tapi sejak dah pindah kl balik ni, dah kurang...

    ReplyDelete
  9. x pernah try lagi makan dekat nandos

    ReplyDelete
  10. Tak pernah lagi cuba makanan di restoran Nandos ni.

    ReplyDelete
  11. Menu sihat yea. Kid suka wrap dia gak. sedap

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah