Tuesday, September 6, 2022

Jom Bungkus Kaw Kaw Pulak....

Hi korang...

Lepas makan kat Ah Cheng Laksa tu..SA melayan kawan SA nak bungkus air kat Bungkus Kaw Kaw. BKK ni memang menjaadi tumpuan mereka yang berkunjung ke NuSentral especially lunch time..lepas dah makan ramai je nak bungkus air bawak balik ke office...itu yang SA buat hari ni la...mulanya nak beli Barli Limau...pas tu nampak ada orang order air cincau terus tukar beli air cincau ais plak...hahaha...kawan SA beli Air Longan ais...

Sementara menunggu tu SA test camera hp Oppo SA ni..saje je la nak amik2 hgambar nak buat entry..kang takde idea plak nak buat entry...



SA mati- mati ingat diorang jual kole ni tau...rupanya props aje...tapi cantik kan?


Snap sekali lagi..haha


Ni nasi lemak or bihun kalau x salah


Air cincau SA...


Balik sampai2 kat opis dapat ni ha...dari Amnani...dia belikan SA donut...


Wah...sedap ni...bleh SA buat minum petang

 

Alhamdulillah dikelilingi dengan mereka yang baik- baik...semoga murah rezeki yang memberi...saje je dia belikan donut sebab SA bagi dia pinjam baju corporate...dia pulangkan semula lepas tu dia bagi donut sekali...terima kasih Amnani..

15 comments:

  1. Alhamdulillah...rezeki melimpah...
    Tapi serius saya teringin air cincau tu

    ReplyDelete
  2. Sedap tak bungkus kaw2? Selalu limpas kiosk tapi tak beli.

    ReplyDelete
  3. kaw kaw punya bungkus makan itu ini yea. oh, nice donut tu tau

    ReplyDelete
  4. Bagus kamera hp SA
    Terang2 gambarnya

    ReplyDelete
  5. Comelnya kole tu... Mmg sesuai buat props

    ReplyDelete
  6. Kalau betul dapat tapau dalam kole tu lagi meriah dan seronok!

    ReplyDelete
  7. Nampak menarik air cincau dan kole tu lah kak

    ReplyDelete
  8. sedapnya cincau sejuk..murah rezeki akak..alhamdulillah

    ReplyDelete
  9. Eh, kita pun tertarik dengan kole tu. Dah baik batuk ke tu, minum ais? (Sk pun sama.. minum ais wpun batuk, hahaha)

    ReplyDelete
  10. sempoi je koleh tu..kat bkk dulu ada jual, nyesal x beli..eh eh..
    alhamdulillah.dpt donuts

    ReplyDelete
  11. Nak try lah jugak nanti. Selalu ramai orang kat kedai ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah