Wednesday, September 21, 2022

Giveaway Suka-Suki Mamapipie

 Assalamualaikum...

Hi korang...

Meh la...meh la kita meriahkan GS kawan blogger Adda Ahmad atau lebih dikenali sebagai Mamapipie..dah berapa minggu GA berlangsung baru SA teringat nak join dan nak support kawan- kawan...x senonoh kan SA ni..eh belum terlewat lagi ye kalau korang nak join GA ni...deadline 1 Oktober nanti..mana la tau if ada rezeki kan...rezeki kan selalunya tak salah alamat sekiranya allah izinkan...ye tak....

Jom tengok syarat-syarat penyertaan...ada hadiah best jugak untuk korang menangi....

Kalau nak join sila tekan banner ye....mmuahcikeddd....haha


Tarikh GA dari 14 September - 1 Oktober 2022

Syarat penyertaan mudah aje:

  1. Terbuka lepada semua blogger di Malaysia.
  2. Buat blog post bertajuk "Giveaway Suka-Suki Mamapipie". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.
  3. Nyatakan 1 blog post mama yang menjadi kesukaan korang beserta link post tu. Saja mama nak tahu post mama yang disukai. Nak bagi semangat mama naik sikit.
  4. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang
  5. Jemput Follow Media Social Mama (tak wajib pun)  || Instagram | Youtube | Twitter | FB Page| |
  6. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini..

Semua syarat SA dah buat ye...dan untuk syarat no 3 tu...SA paling suka entry JJCM Mamapipie...dan entry pilihan SA kali ni yang ada sentimental value...dulu SA selalu makan kat situ sebab situlah tempat pertama SA first- first makan time first time dating dengan ex-tunang x jadi SA....SA suka situ sebab makanan yang sedap especially tomyam seafood dia...dan SA suka suasana yng cozy sesuai dengan nama restoran tu...dulu Restoran yang SA pi tu kat Ampang Park..sekarang kat Great Eastern Mall...Last SA pi makan kat situ tahun 2014 bawak Big Boss SA dan HR....ni dah lama x pergi...kena la pergi semula ni tapi dengan niat nak makan melantak bukan mengimbau cinta kenangan silam...muahahahaha.....

Buat Adda, teruskan menulis especially entry JJCM...senang SA nak masukkan dalam wishlist...hehehe...

Entry Pilihan : Dinner di Restoran Cozy House Great Eastern Mall, Jalan Ampang Kuala Lumpur


9 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah