Wednesday, February 16, 2011

Idaman di Kala Hari Ulangtahun Ke 27 Tahun

MASAK LEMAK KETAM

Tgh mendidih kuahnya..


Salam u olls...Semalam adalah hari lahir Lisa yang ke 27 tahun..xde sambutan pun sebab x larat la...nak bawak badan lagi..tapi buat makan2 tghari la..Idaman Lisa nak makan Masak Lemak Ketam...alhamdulillah..dapat jugak..pelik kan..orang time birthday nak makan sedap2, sambut kat luar ke atau potong kek ke kan...tapi memandangkan mood on and off..maka..makan kat umah mak Lisa jer..Masak Lemak Ketam mak Lisa memang terbaik..yang best Lisa nak mak jugak masak..x nak Along Lisa...huhu....
Nak resepi?x yah la..lolap mata pun korang leh buat kan?


10 comments:

  1. suke makan tp malassssssssss nak kopek.ehehe..

    ReplyDelete
  2. sedapnyeeeeeeeee..teringin sgt nak rasa masak lemak air tgn org negeri 9...:)

    ReplyDelete
  3. lisaaa!! epy belated betedayyy dear, ko sama umur ngan aku lah!! hehehehhe :)

    ReplyDelete
  4. ratusiput
    - kak ratu sama jer ngan ateh..mls nak kopek

    ReplyDelete
  5. Shu
    - mcm ada bunyi2 nak dtg NS jer...

    ReplyDelete
  6. sedapnyeeee...nyam..nyam..

    hepi belated besday =)

    ReplyDelete
  7. wah... bestnyer.. terliur tgk.. sampai sudah tak dapat2 lagi masak lemak ketam ni huhu

    ReplyDelete
  8. makan ketam memang malas sebab tak suka nak kopek kulit tapi fav hirup kuah lemak ketam tu...perhhhh terbaik bila cecah dengah roti

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah