Monday, February 21, 2011

Terima Kasih Ratusiput

Balik jer rumah mak lisa jumaat lepas Dania berlari2 anak tunjukkan anvelope nih...ruapanya Lisa dapat kiriman,dah tau dari sapa...tapi mmg teruja lebih la sbb ni first time Lisa dapat kiriman dari rakan blogger...

anvelope pos ekspress..gambar gelap skit..

Lisa dapat fridge magnet tau..dari Dubai lagi...

dah selamat tampal kat fridge dah pun...

salam sayang dari ratusiput


Buat Kak ratu..terima kasih daun keladi atas sumbangan friendship token ni..appreciate sangat2...
semoga persahabatan di alam maya ni akan menjadi realiti....


11 comments:

  1. wah best dpt give..apezs dpt jg tapi tetinggal dalam kereta kawan lom amik lagi hehe.. tapi dr blogger lain..

    ReplyDelete
  2. cantik.. ni yang tak sabar ni.. bilalah sampai

    ReplyDelete
  3. yes..cik pah pun dah dpt ari jumaat tuh.. kebetulan entry cik pah ari nih pun pasal token ini jugak..

    lisa.. dah beli baju baby baby ker ? ( sebab twins.. so kene sebut baby baby)

    ReplyDelete
  4. sama2...ratu pun harap camtu jugak :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... rezeki tu... best nya... :)

    ReplyDelete
  6. uihhhhhh dubai!!!! congrats! rezki baby la ni :)
    Saat Aku Kau Pilih

    ReplyDelete
  7. waaa best nye, i masih menyimpan pemberian khas puan lisa sbb jd follower ke-100, thanks ;-)

    ReplyDelete
  8. akak pun tengah tunggu dari ratu, ko dah dapat dulu.tak aci ni.hua hua

    ReplyDelete
  9. dah lama x bagi2 token kan?nampak mcm best jer nak buat lagi...sapa nak angkat tangan? lisa nak fikir sempena apa lak nih..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah