Wednesday, February 23, 2011

License To Grill > Robert Rainford

Mesti korang semua suka kan tgok rancangan mamat nih kat Channel AFC...
Tgok cara dia masak memang buat kita teruja...nak plak semua ttg Grill..kalau dah grill tuh semua benda grill la kan..termasuk la ba alip ba ya..tgok masakan dia memang best tapi biasalah..dia kan banyak guna arak..x salah amik resepi dia cuma jgn la ko ambik tang x halal tu yer....selalunya kitorang kalau tgok jer rancangan dia ni..semua jerit2 meliur....hahahaha..nak2 penggemar steak..Along Lisa...Lisa tumpang havockan suasana dgn harapan dia akan belanja la kan...hahahaha....Insyallah katanya....


 Tajuk sinonim ngan Robert Reinford
 Untung kalau dapat laki pandai masak mcm dia nih..(motif?)
wah...tengok..samada Pak Lah minat dia atau dia yang minat Pak Lah....ni masa kunjungan dia ke KL baru2 ni..bagi talk dan rahsia kepakaran dia katanya
gambar semua dari Google eh...impian Lisa satu hari dapat jumpa face to face pun ok dah...

8 comments:

  1. tudia...mak buyung teringin nak jumpa Robert Reinford... jenoh mr.jeff nak pi cari...hehehehe..

    ReplyDelete
  2. Lisa sama cam akak gak ye, suka tengok rancangan masakan. Kalau pegi rumah anak, mesti duk mengadap astro, chanell ada masakan. Bukan apa best je tengok dorang masak, cam senang.

    ReplyDelete
  3. alah shu..kalau dapt jumpa nak suh dia masak lamb grilled utk Lisa jer...

    ReplyDelete
  4. ceroi..
    - kalau la dpt jumpa...BESTTTTTT...makan je tau..

    ReplyDelete
  5. Kak Ina
    - ye la kak..nampak mcm senang jer..tapi susah kan..kalau kita buat sure x jadi..

    ReplyDelete
  6. chanel 703 mmg fav chanel cik pah..tapi cik pah suker ngan nigella tuh..dah lah cantik.. sexy . pandai masak lagi..complete

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah