Monday, February 14, 2011

Terima Kasih...

Salam u olls,

Dikesempatan ini Lisa nak ucapkan ribuan terima kasih buat kawan2 semua..readers..followers Lisa...alhamdulillah..syukur ke hadrat illahi..kandungan Lisa semakin sihat..berbanding di awal kehamilan dimana Lisa mengalami alahan yang teruk..babies sangat aktif..kerap menendang ketika ibu nak tido waktu malam..sangat nakal..kicking each others...Lisa dah terasa badan sangat berat dan kaki dah membengkak..doktor x bagi lasak sangat dan dinasihatkan tidak selalu berjalan jauh...selera makan memang kembali seperti biasa...sangat lapar..almost 1 jam mesti lapar...maklum la makan untuk 2 orang kan..campur Lisa 3...yang kelakar sampai sekarang suami nak tengok dan rasa time babies kicking..tapi bila ayah dia letak tangan jer dia senyap..langsung x gerak..sampai sekarang memang takde peluang langsung suami Lisa nak tengok dan rasa sendiri...
Rasanya untuk bulan2 akan datang Lisa akan kurang update..tgh tanya Along Lisa samada sudi x tolong updatekan blog ni..bukan apa..x larat...tgok la..lately memang x larat nak masukkan apa2 entry..nak ambil gambar lagi malas...nanti la bincang dengan along..itupun kalau minah tu nak tolong..dia pun angin jugak kadang2...apa pendapat u olls?

9 comments:

  1. akak rasa teruja sangat.cam tak percaya pun ada, bila ko kata kembar.Tak sabar nak tunggu hari kelahiran.nak tengok muka ikut sapa.

    ReplyDelete
  2. Kak Ina
    - Lisa lagi la x caya...mmg x sabar tau kak..tapi dgr ada org ckp..kalau kembar satu uri dia x seiras..x tau la sejauh mana kebenaran..

    ReplyDelete
  3. ala... xnak la x updates..kang rindu ngan lissa & babies...huhuhu...nak tgk gambar lissa sampai bersalin..:)

    ReplyDelete
  4. Shu
    - ye la..sama jer Along update kan...x larat la shu...

    ReplyDelete
  5. Su lisa...untungnya...1st bb dah kembar
    Sama mcm akan...due date lebih kurang...

    Kalau satu uri means kembar seiraslah sayang

    Mcm akak 2 uri..2 kantung...confirm kembar tak seiras...


    Dah scan ker bb apa?

    ReplyDelete
  6. Rizziela
    - wah...yer ker...bestnya..oic..tapi kawan2 kat opis ckp x seiras la kak...

    ReplyDelete
  7. biasanya satu uri tu seiras kembarnya...tapi tak taulah kan. sama2 tunggu, teruja pulak nak tengok baby lisa ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah