Tuesday, February 22, 2011

Update Dania...


Dah lama x update pasal cik kak ni..gambar baru pun malas nak ambik memandangkan kemalasan melampau Mak Yang atau Mama eh..selalu tuh rajin jer...la ni..paham2 la...
Dania sekarang rajin
1. Sembahyang
2. Mengaji ngan Wan and atuk dia..kalau boleh bacaan tu dia jer nak betul..kalau dia baca salah tapi Wan betulkan..mula la cembeng..paling kelakar dia cepat menangis..bila tanya naper nangis..dia kata hingus la wan..nia selsema...
3. Makin kuat makan..
4. Dah pandai atur buku ikut jadual tiap hari
5.Suka main ngan anak kucing kesayangan dia tuh..siap bawak teddy bear bergumpal ngan kucing...not good...
6. Masih x pandai membeli di kantin sekolah...hari2 bwk bekal..duit belanja hari2 RM2 simpan dalam tabung...bagusss...

setakat ini itulah update Dania yang terkini...pas ni nanti kalau rajin...kalau ye..Lisa amik gambar dia banyak2...dah lama x tepek gambar dia kan?
tau x kenapa Nuffnang x appear jumlah analytic yer?confuse la..utk seminggu ni kosong...what the case kan?
korang caner?ke Lisa jer yang kena?

5 comments:

  1. sy pya nuffnang x gerak2 tau..dkt sebulan..pastu..xde BE dah..huhuhu..sedihnya..

    adik dania tu dh besarlah..bagus..pandai bwk diri..pandai menabung..

    ReplyDelete
  2. hehehee bagus simpan duit tu..
    hingus katanya hehe..;)

    ReplyDelete
  3. Dee
    - bkn apa kak..selalu klik jer dia appear baper ramai duk jengah blog kita..ni satu hapa pun x de..keywords pu yillek..

    ReplyDelete
  4. apez
    - makin besar makin banyak ragamnya..

    ReplyDelete
  5. amboi atas cerita pasal emak, yang ni pasal Dania. Lisa mesti sayang ngan dorang sesangat.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah