Monday, February 28, 2011

Jantina Twins Lisa

Salam rindu kawan2..dengan ini...dengan bangganya juga..Lisa nak maklumkan....bahawasanya..kedua2 anakanda dalam tummy Lisa ni adalah......hehehehe....Jantinanya adalah...

v


v


v


v


v

scroll lagi yer...


v



v


v



v


MASIH TIDAK DIKETAHUI....
hahahaha...
nampak nau takde idea...
jawapannya adalah yillek..
x nampak pun..
diorang x kasi tunjuk..
malu katanya..
kena scan lagi la nampak eh...
Lisa dengan suami bercadang nak buat scan 3D...
ok tak?
apa pendapat u olls???

13 comments:

  1. lisa,

    buatle scan 3D tu sbb Ai pun tak sabar nk tahu

    hehhehe

    ReplyDelete
  2. sabau jela.. ngat dah ada hehe..

    ReplyDelete
  3. skrg ni dah bole buat checkup direct ke hosp je lisa. So x yah susah2 nk g clinic lg. Kalau mcm saya, 3/4 bulan dah g refer hosp. So tetiap bulan check up mmg guna 3D&4D. Besides, gnae akan tanya sama ada kita nak video 3D&4D x masa tiap2 bulan check up nnt. Mana tau kut nk buat kenangan. Hehe..

    ReplyDelete
  4. Mrs Weck
    - mcm tu eh...rasanya Lisa mmg kena pi spital jer terus pas ni..start 23hb..huhu..

    ReplyDelete
  5. yeah..akak dulu pun buat scan 3D tue..baru nampak jantina..

    ReplyDelete
  6. Tak kisah lelaki ke perempuan..
    yg penting sihat & selamat..

    ReplyDelete
  7. ada tag GA utk lisa...hadiah lawa..buatlah.simple ja pun.

    ReplyDelete
  8. Lisa ni buat suspen je.Lisa tunggu je, tapi kalau lisa dah teringin sangat nak tengok nak wat cam mana kan.akak pun boleh tumpang sekaki tengok.he he

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah