Monday, February 7, 2011

Posing Mak Buyung Di Jeram..

x best kalau xde gambar Lisa posing kan...Lisa berendam ada la dalam 1 jam mcm tuh..x berani nak lama2..Mak Lang ckp nanti baby kecut..yer ke?terus x jadi mandi lama...

kemana aje kaki lisa melangkah ketika di Jeram nih..suami setia disisi..ye la..kawasan tu pun berbatu kan...macam2 insiden boleh berlaku kalau x hati2..rasa mcm sweet sangat sebab dapat perhatian lebih dari suami dan ahli keluarga yang lain...

bersama suami tercinta...best wo...tapi perut kami mcm dah sama besar lak..huhu...

Jom posing....ececeh...konon ada stail..

Walaupun perutku dah makin besar...namun posing tetap mantop...

see...lihat perutku....

tepi2 ni jer berani...air agak deras..takut jatuh...

dgn along Lisa yang x mandi dari pagi....dah air memang takde kan...

sapo paling gemuks....dah tentu Lisa la kan..hahahaha....lepas jer mandi sakan ..si Along terus demam...balik seremban petang tu terus x bangun2 ...ambik penangan jeram..dia pi berendam lama2 sapa suruh kan..


9 comments:

  1. kak riz so sexy...

    bestnye suami byk beri perhatian kan....

    lissa now baru nampak perut lissa yg bolat tu...hehehehe....

    ReplyDelete
  2. masa pregnant ni sedap je berendam, ialah kan tengah panas. Lisa cam lubuk petai je. akak ingat masa duk sana, rajin je hujung minggu meranggang lubuk petai.

    ReplyDelete
  3. Kak ina
    - uik..akak suka petai eh...

    ReplyDelete
  4. wooo ini la jeram yg dikoba kan itu, ces, ade ati nk rendam org kunun, wekkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah