Monday, February 7, 2011

Salam Kembali Bersiaran Bersama Mak Buyung...


Haiiiii!!!
Lama x hapdet kan?huhu...Lisa cuti sakan u olls...best giler..mcm2 aktiviti masa balik kampung...seronok memang seronok cuma.....kat kampung xde air dowh.....adehhh...biar xde elektrik jangan xde air....tgok gambar tu...besar x perut Lisa?update perut di kala usia 5 bulan...ada berita lagi seronok...hanya mereka2 terapat jer yang tau..Lisa akan hebahkan selepas Rabu nanti yer....tunggu......oh gambar diatas adalah ketika Lisa dan family beramai2 pergi kat Jeram yang terdapat di Kampung Lisa...teruk la kampung la ni...asyik takde air jer..air tu kan penting..nak plak Lisa ni preggy...kejap2 nak kencing..kejap2 nak uk uk...adoi....sabar jer la..tapi jeram ni mmg best giler....lepas Lisa bersalin nanti nak ajak korang2 yang dekat2 ngan seremban..datang dan explore Jeram ni...best wo....sapa nak pi angkat tangan!!!!

13 comments:

  1. wow weee....saye tau berita seronok tu...oppsss....

    bestnye mandi kat jeram...

    ReplyDelete
  2. hi mama, best nye cuti2, yeeayyyy

    ReplyDelete
  3. patutla tak jawab emel..bewrcuti sakan rupanya.akak siap bawak kopok pi melaka dok tunggu kot2 lisa msg bolehla jumpa..takpalah..nanti akak pos..check e mel mlm satg.

    ReplyDelete
  4. akak angkat tangan ni... penginapan semua ditaja ye

    ReplyDelete
  5. shu
    - jgn citer dulu...lepas rabu baru citer..

    ReplyDelete
  6. Ujang
    - kat kg lisa di kuala pilah

    ReplyDelete
  7. Nazrul
    - ibu la...x main la mama2 nih....huiii...best giler...

    ReplyDelete
  8. ieda
    - sorry kak ieda...kat umah tenet xdo..kat opis jer boleh...

    ReplyDelete
  9. ratu kebaya
    - kalau dah rombongan kena la pasang khemah...huhu

    ReplyDelete
  10. wah mesti happy gila lisa ni...jeram???cam menarik je...anyway 4 bulan lg... :) jaga diri bebaik...pssttt nnti email ratu alamat k...ade g tau kat blog tp lisa tak masuk blog ratu kot.. :)

    ReplyDelete
  11. apakah berita gembira tu? tak sabar nak tau nie.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah