Monday, February 25, 2019

Banyak Makan Semut La Ni....


Hi korang

SA ni banyak makan semut la...sampai terlupa ada beli lipstick kat Shopee ..konon-konon saje je nak test..ok ke tak kan..sebab lipstick ni murah betul..Sebatang x sampai RM5 kalau tak salah..what!! SA guna lipstick murah? hahaha..takde masalah pun ngan lipstick murah..suka warna dia yang matte dan cantik..kalau tak salah lipstick ni dari Korea jugak..ke dari China..lupa dh..SA kemas2 almari mekap semalam..tgok ada satu bungkusan..buka-buka tengok lipstick..see...banyak makan semut rasanya ni...pelupa sangat...rasanya SA beli tahutahun lepas bulan 10 ke bulan 11..punya la lama simpan..warna yang terang2 tu korang tau la sape yang punya kan...dia dh rasmikan dulu...nasib la ada anak dara suka mekap...nasib warna dan tekstur matte...kalau jenis krim..memang x kuasa la nak pakai...hahaha....

Eh..eh..SA x update ke hadiah untuk top komentator February 2019? ermmm....SA nak surprise..x nak bagi tau hadiah apa SA  nak bagi...nanti tengok pemenang update je ..

Aci tak?

14 comments:

  1. Suka la tengok colour lipstick semua ni. Hee. :)

    Ika datang singgah sini. ka datang singgah sini kak sha https://ikashoid.blogspot.com/2019/02/book-haul-feb-2019.html

    ReplyDelete
  2. wow..banyak stok akak skali beli. saya slagi tak habis selagi tu la beli. Nak habiskan sebatang pun bertahun..hihi

    ReplyDelete
  3. Waaaa banyak tu koleksi lipstik, macam mana boleh sampai lupa heheheheh
    KIta pun beli murah-murah juga...janji elok je pakai, boleh match and mix..

    ReplyDelete
  4. cantik lahh kaler dia semua.. sy dulu pun peminat lipstick jenis matte ni. tp sejak bibir asyik kering je, x pakai dah. Sbb tak lawa bila apply kat bibir kering. Huhuuu

    ReplyDelete
  5. kita pun suka dulu pakai dose ni..Tapi warna yang nude jelah..warna terang tak berani nak pakai

    ReplyDelete
  6. banyaknya. yaya sebatang je lipstick..haha.ni pun tak tau la bila nak habis yg sebatang ni.

    ReplyDelete
  7. seronok lah siapa yang mendapat tu ye..

    ReplyDelete
  8. cantik2 warna dia tu..boleh pulak lupa ek, da nak masuk bulan 10 tahun ni da...ehhh, hiperbola sangat...hahahhaa

    ReplyDelete
  9. kalau dr China mmg murah, tp murah tak semestinya tak berkualiti

    ReplyDelete
  10. Kak Sue pun teruk juga pelupanya SA.. cantik warna pilihan lipstik SA tu..

    ReplyDelete
  11. Tak pernah bertukar jenama sejak pernah sekali bibir ai bermasalah disebabkan lipstick. Sejak dari tu serik nak tukar2 jenama ni :(

    ReplyDelete
  12. Kalau warna matte ini dia tak nampak striking sangat walaupun terang..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah