Sunday, February 3, 2019

Selamat Pengantin Baru Ruzalia & Faisal 2 February 2019

Hi korang...

Sekejap aje aje kita dh di bulan February 2019 kan..rasanya macam baru je sambut tahun baru..permulaan Feb 2019 SA sempat menghadirkan diri ke majlis perkahwinan kawan office SA dan kebetulan majlis diadakan betul2 kat dewan area rumah SA...dekat je dan boleh la datang..selalu jauh2 majlis kahwin kawan-kawan office. Sebab tu SA x dapat join..sampai Dania cakap...mama ni ni kan..kalau kenduri sedara mara tak nak pergi pun..kalau kawan dia kahwin..mesti nak pergi...ye la kakak...kalau kenduri sedara mara mama menyampah nak hadap soalan cepu emas...kalau pergi kenduri yang ni..mama takde kena soal macam-macam...

Ramai gak kawan office yang SA jumpa semalam..ada la yang datang lambat dan SA x dapat jumpa...siap jumpa COO lagi....relax je dia datang sorang-sorang bawak diri...










Selamat pengantin baru buat Ruzalia dan pasangan...doa SA semoga kekal bahagia hingga ke jannah...

Ramai dah dah kawan-kawan office menamatkan zaman bujang..SA blom lagi menamatkan zaman menjanda..hahaha...apa ada hal kan...ada jodoh...ada la..kalau takde...nak buat macam mana...sebab ni la SA malas nak pergi kenduri sedara mara..kalau pergi pun biasa SA elak dari terserempak dengan sedara mara..malas nak bertembung...x suka kena soal macam-macam nanti.. especially bab jodoh ni..pelik..diorang plak yang terlebih risau kan...SA relax je...mak mak abah pun ok je....

10 comments:

  1. Selamat pengantin baru untuk kawan SA.
    Betul..soalan-soalan itulah yang kadang buat orang tak suka jumpa keluarga.

    ReplyDelete
  2. sedara mara macam tulah SA. macam-macam soalan..bila nak kahwin? belum ada anak? bila nak tambah anak? tak habis...

    ReplyDelete
  3. comel plak aksi budak2 yg duduk kat tangga tu.. hahaha

    ReplyDelete
  4. mInggu ni baru start kenduri kak..tempahan kuih kemain rancak lagi..haha.. tak mennag tangan dibuatnya..:)

    ReplyDelete
  5. wah sha takgi lagi kenduri this year hahaha selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  6. Saudara mara macam tulah kan. Macam-macam nak tahu. Btw selamat pengantin baru untuk kawan SA tu. Baju SA tu cantik la..

    ReplyDelete
  7. selamat pengantin baru...cantik pengantin

    ReplyDelete
  8. Selamat pengantin baru buat kawan SA.
    Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat. Aamiin..

    ReplyDelete

  9. Selamat pengantin baru mempelai. Cantik sgt. Kak, soalan tu biasa kak. Deoa tak tahu nk tanya apa dh tu kot heh

    ReplyDelete
  10. biasa la tu SA, nak dijawab kang katanya kita kurang diajar pulak ye :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah