Tuesday, February 22, 2022

22022022 Happy Birthday Opick Yang Ke 5 Tahun....


Aci la guna gambar bulan lepas...


Assalamualaikum...

Hi korang...

Happy Birthday buat Opick a.k.a Muhammad Taufiq Shaqil, anak buah SA yang ke 5 tahun....bukan main lagi sejak dah growing up ni banyak akal dia...masih lagi pencinta wanita haiwan ye...sejenis yang taksub dengan haiwan waima lipas or lalat. Tak reti takut pun...jangan la bunuh haiwan-haiwan depan dia...jangan la masak haiwan yang dia suka especially octopus, siput sedut dan apa je yang dia sayang la. Paling suka ngan kambing..kalau balik Perlis Tok Ayah kena layan dia la tengok kambing...
Ada sambutan birthday ke tak nanti ni...insyaallah ada....malama tadi video call dia...lepas tu tanya la nak hadiah apa...terus dia cakap nak cup cake...hahahaha...baekkkk...senang keja mamalong ko....kalau buat birthday kena la beli hadiah buakn 1 ye...kena la beli 3 sebab ada 2 lagi budak kecik kat rumah tu time weekend...alahaiiii....kopak la mamalong korang...

13 comments:

  1. Ohh birthday Opick ye hari ni. Bertuah Opick tarikh birthday paling cantik harini.
    Happy birthday Opick. Semoga membesar menjadi anak yang soleh, berjaya dunia akhirat. Aaminn..

    ReplyDelete
  2. Happy besday Opick.. moga menjadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat.. macam muka Mak Long dia laaaa

    ReplyDelete
  3. happy birthday opick.. gitulah kalau ramai anak kan kak.. memang kena beli sekali banyak hadiah.. ntah siapa punya birthday pun taktau la haha

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Opick.. Cantik tarikh hari ni kan..?
    Opick suka lipas & lalat.. Alamak.. Klau aunty nampak lipas aunty geram nk ambik dia masuk dalam toilet seat..pastu flush..hahaha

    ReplyDelete
  5. Lawanya tarikh lahir Opick! Happy birthday baby ❤️

    ReplyDelete
  6. Happy birthday Opick..Semoga dirahmati Allah selalu❤️

    ReplyDelete
  7. Cantik tarikhnya.. Happy birthday..

    ReplyDelete
  8. happy birthday opick!! moga jadi anak yg soleh yer..

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lahir, Opick. Semoga Opick sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan membesar menjadi anak yang baik.

    ReplyDelete
  10. Hepi belsted besday Opick...!! Semoga membesar jadi anak yang soleh :)

    ReplyDelete
  11. Happy Belated Birthday Opick.. semoga sentiasa dalam rahmat dan jagaan Allah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah