Tuesday, February 8, 2022

Mee Sup Daging Lembu Sedap Hirup Kuah Sampai Ke Titisan Terakhir..

Assalamualaikum...

Hi korang...

Baru ada masa nak citer pasal lunch SA hari ni...hari ni tak bawak bekal...hari ni SA ada order Mee Sup Daging Lembu...bukan daging semata ye uolls...ada jugak tetel dan lemak2 yang sedap..Lembut dan juicy...sup dia pun sedap dan cukup rempahnya....



Bagusnya orang yang jual ni dia asingkan bawang, tauge dan daun sup serta daun bawang dalam plastik lain tau. Seriously memang sedap...SA boleh habiskan sup tu hingga ke titisan yang terakhir...maksudnya apa tu....hahaha...memang kena ngan selera SA dan betul sedap la tu...

Khamis nanti SA ada order Set Nasi + Sup daging lembu + Ulam + sambal belacan. Nak tau harganya berapa? RM10 je untuk set tu...dengan rasa sup yang sedap macam ni...berbaloi la kalau nak makan sesekali kalau x bawak bekal kan?

18 comments:

  1. Sedapnya kak. Murah RM10 tu.. Nasi dengan sup daging lembu ada ulam lagi..

    ReplyDelete
  2. Bila ada tetel dan lemak-lemak tu yang tambah sedap kan SA.

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap betul tu kak, terus rasa nak komen. Haha.

    ReplyDelete
  4. Dah 10 kali telan ailio ni, kita dok teringat Sup Lembu Tangkak, hihi.

    Kalau sampai ke titisan terakhir tu, mesti terrrrrrlalu sedap.

    ReplyDelete
  5. Sedap sgt tu kak.. Klu dkt mmg dh order jgk ni😊

    ReplyDelete
  6. sedap ni.. mmg fav jugak mee sup atau meehoon sup.. mkn panas²

    ReplyDelete
  7. Ya Rabbi, sedapnyaaa.. ko tambah sambal kicap, perghhh paduuuuuuu

    ReplyDelete
  8. tgk pon sedapp 😅😅

    ReplyDelete
  9. Ya Allah berbaloinya harga dengan kesedapan dia. Gulp. telan ayak lio ni.

    ReplyDelete
  10. dapnye...nak plak makan time panas2 lagi..emmm, yum yum!

    ReplyDelete
  11. bila daging lembut tu la yg win nye

    ReplyDelete
  12. eh tengok sup ni terasa macam nak buat sup tetel pulak kak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah