Wednesday, February 16, 2022

Buffet Lunch Di Latest Recipe Le Meridien Hotel

Assalamualaikum...

Hi korang...

Sebenarnya kan kisah ni dah lama ada dalam draft...SA pun dha lupa masa bila pergi...ni semua pasal Adam la ni...beria nak belanja SA makan...bila tolak korang tau la dia buat perangai...ugut nak datang opis la apa la...cumanya SA terima jugak la jemputan lunch dia tu separuh hati...antara ikhlas ngan tak ikhlas..yang follow SA kat FB tau la kisah ni. SA x nak up citer ni sebenarnya tapi rasa macam lama plak dalam draft kan...masa ni macam- macam idea dia pujuk SA...bukan lah SA setuju sebab dia belanja makan kat Le Meridien. Tapi dia yang terlalu memaksa masa ni...dh dia nak belanja pergi je la kan...buffet je pun...nasib la kalau terserempak ngan budak2 Malakoff atau bosses. Korang tau la bosses kekadang suka makan kat hotel kan...lunch sekali meeting gitu....

Gambar ni SA x besarkan sebab bila besarkan dia pecah...jadi blurry...x ingat plak ni gambar dari hp SA ke dari hp Adam...rasanya hp SA cuma dari hp dia mana ntah gambar tu semua...









Plate yang ni 2 kali ulang


Ni pun sama...SA bedal..


last eskrem...


Gambar- gambar kat atas ni semua yang SA amik rasanya...pas tu plate yang SA makan je..hahaha...amik gambar pun curi- curi... rugi plak x amik gambar proper kan...rasanya gambar proper ada kat Adam...ke dia ada bagi SA tapi SA x ingat mana simpan. Ntah- ntah dah delete...tapi knowing SA ni mana nak delete sesuka hati kan....ntah la ada la tu kat mana- mana..malas plak SA nak carik...

Apapun...thanks so much kat Adam Khushairy...thanks sebab belanja makan...lepas ni takde hutang pape dah ye...jangan nak merengek- rengek macam budak- budak...letih nak melayan perangai awak...

Tapi knowing him jugak bukan faham bahasa...sound la macam mana pun...kalau dia kat KL memang haru biru hidup SA..kejap2 kang nasi lemak la sampai, slice cake la...kalau tolak dia ugut nak cari kat opis la...baru ni dia hantar Hazelnut Latte...Novel dia dah stop bagi dah lepas SA suruh stop...sebab dah banyak kat rumah dan x habis baca pun lagi...sebulan kadang SA dapat 5 buah novel...ikut suka dia je nak bagi...

SA akan tenang kalau dia outstation ke Sarawak...aman dunia...


9 comments:

  1. alhamdulilah rezeki nama nya ni :D

    ReplyDelete
  2. Rezeki kan SA orang belanja.. belanja secara paksa nama dia.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. aduyai sedapnya lama tak pi buffet lunch/dinner

    ReplyDelete
  4. wah bestnya akak..adam belanja makan kat hotel..rezeki..alhamdulillah..:)

    ReplyDelete
  5. Murah rezeki Kak SA. Ada orang belanja.

    ReplyDelete
  6. meriah menunya lama tak pergi buffet ramadhan sejak pendemik nih

    ReplyDelete
  7. Nampak meriah menunya ya Kak SA. Menyelerakan. Okay tu Adam Khushairy belanja, rezeki, alhamdulillah. Selalu singgah sini sebenornya tapi tak sempat nak tinggalkan jejak. Hehehehe.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah