Tuesday, February 15, 2022

Nak Mintak Tolong Skit....Boleh?

Assalamualaikum...

Hi korang...


Nak tanya la...korang ada twitter account tak? sure ada kan....SA nak minta jasa baik korang kalau boleh. SA just nak mintak korang view, like and retweet je entry SA yang kat bawah ni...

https://twitter.com/SuriaAmanda1/status/1491766687946854401?t=G1IFJBJPfTrjyApC6HYJ5w&s=19

Ni merupakan link SA review product Safi...ikutkan dah ok dah tapi entah macam mana pelik plak SA nyer account twitter tu dari public jadi private...pelik kan...so lepas seminggu tak naik- naik pun entry tu...harap korang yang baik hati dapat tolong SA ye....

Jasa baik korang SA hargai sangat- sangat....


8 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah