Thursday, February 10, 2022

Semua Gara- Gara Booster

Assalamualaikum...

Hi korang..

Selamat pagi....know- know dah Khamis kan...sekejapan aje masa berlalu...2-3 hari ni stresss sebab busy kerja...2-3 hari ni emosi tak stabil. Eh apa je yang stabil ko ni SA...sejak dapat booster semua haywire la hidup. Bila jalan x leh laju- laju...mencungap...lepas tu cepat penat..lepas tu period kucar- kacir...patut 30hb hari tu dah period, ni sampai hari ni tak period- period lagi...perut sakit dah seminggu. Badan sakit- sakit..emosi nak marah je tak leh silap sikit...eh....teruk benau penangan booster ni uolls...

Satu lagi masalah asyik la nak makan....makan...makan...makan....kalau sebelum- sebelum ni SA macam xde selera nak makan...kali ni asyik nak makan je....matilanak...4jam sekali makan....xde makanan gigil uiii....



Sarapan pagi ni...mee goreng+telur mata+3 ketul kulit ayam crispy


Secawan kopi

Maaf ye kawan- kawan...

SA masih busy...hari ni lagi kelam kabut. Biasa buat surat dalam english. Sekali kena buat surat dalam BM sebab nak balas surat dari Jabatan Perdana Menteri...huwaaaaaa.....mana daku reti....rasa nak nangis...rasa nak balik...semua rasa ada....terus rasa nak makan KFC....

Nasib baik settle within 2 jam. Nasib baik ada boss yang pandai dan selalu balas surat ke Kementerian. Dia la tunjuk ajar tadi...tu la...ni la nasib sexyteri kalau selama ni utamakan BI je kat tempat kerja...sekali kena buat task BM...menggagau mencari segala contoh surat.

Korang bayang entry ni SA siapkan 3 jam..ada je yang mengganggu....


18 comments:

  1. moga akak sentiasa di lindungi oleh Allah.

    ReplyDelete
  2. Allahu sedap lak nampak kopi hitam tu

    ReplyDelete
  3. tang period tu kita sama... pelik kan... bulan lepas mmg x period langsung.. bln ni x tau camne

    ReplyDelete
  4. Stress g makan KFC..hehe..dah lama xmkn KFC..

    ReplyDelete
  5. Crispy kulit ayam tu.. Apapun moga SA sentiasa dipermudahkan segala urusannya.

    ReplyDelete
  6. Lain macam penangan booster ni. Paling tak best asyik makan tu kan. Aduhaiii
    kopi kaw betul tu kak.. segar biji mata terus.

    ReplyDelete
  7. Lain machiam dia punya effect... apapun, harapnya sementara sajalah ye.
    Risau juga kalau berpanjangan esp bab pernafasan tu
    PH dulu pun kalau suat BM, memang sit down dgn boss, reka ayat haha

    ReplyDelete
  8. kan SA, bila stress tu msti rasa nk mkn je.. nak2 kfc, sedap btol..

    ReplyDelete
  9. Bab selera makan tu sama. Kalau lapar sikit dah mengedik lutut. Selalu boleh tahan je. Ya Allah.

    ReplyDelete
  10. Smua salah booster.. Nasib baik xambik lagi.. Klu xharu hidup dgn booster ni.. Huhu

    ReplyDelete
  11. Telur tu 😍😍
    Semoga badan Kak SA kembali seperti sebelum booster.. kucar kacir habis..

    ReplyDelete
  12. booster tu wajib kena amek ke,. huhuhu

    ReplyDelete
  13. Harap2 kesan sampingan booster tu sementara sahaja kecuali bab makan tu

    ReplyDelete
  14. semalam no coffee day for me... pagi ni sampai opis terus tekan. he he he...
    sama la..ayu pun kuat makan or memang sejak azali..emmm....

    ReplyDelete
  15. mujur la saya tak kuat makan lepas booster kak, tak tau nak simpan lemak kat mana lagi ni

    ReplyDelete
  16. Alamak...ramai juga ke terganggu period lepas booster..
    Ingatkan saya jer....
    huhuhu...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah