Monday, February 14, 2022

Alhamdulillah Negative!!!!

Assalamualaikum...

Hi korang...

Pagi ni SA buat Self Test lagi...guna test kit yang kerajaan bagi tu...semalam SA test guna test kit yang SA beli sendiri...panic punya pasal sampai lupa amik gambar...teringat lepas 1/2 jam buang...so hari ni memang dah standby nak buat sebelum mandi tadi...

Risau punya pasal test lagi sekali...lena tak lena je SA tido malam tadi....



 

Syukur alhamdulillah...

Masih negative lagi keputusan....

Boleh SA tarik nafas lega.....memang SA bukan close contact tapi sebelum- sebelum tu SA memang sentiasa berurusan dengan kawan sekerja yang positive tu. Lepas tu boss dia pun positive dan SA pun berurusan dengan boss dia jugak...every day dan paling lama duduk dalam bilik tu ada gak la 2-3 hari minggu sebelum dia disahkan positive.

Korang...case makin tinggi...jaga diri ok...tingkatkan SOP....SA doakan kita semua terhindar dari Covid-19 durjana ni.....

8 comments:

  1. risau kan kak..lagi2 kita dah kena hidup dengan virus ni huhu

    ReplyDelete
  2. Semoga Kak SA dan keluarga sihat sentiasa.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah negatif.
    Rakan kerja Kak Amie dah 15 yang positif.
    Rasa seram sejuk tiap kali datang kerja sebab takut.

    ReplyDelete
  4. minggu lepas boss ammi pun flat..flat to the max yg tetiba nak jalan pun tak larat. cuak gak ammi fikir perlu panggil ambulans ke apa kan.

    Buat saliva test tu negative..terus dia set appt untuk buat test yang sepatutnya sebab dia tak pernah rasa gitu.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. betul tu. kes mencanak canak sekarang ni. memang kena extra careful.
    moga kita semua dilindungi..aamiin

    ReplyDelete
  6. Kena standby kan kit test Covid. Saya lepas kena ni lagi trauma. Huhu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.
    syu besok test saliva lagi. stiap mggu kena check, sbb hari2 ada je yg tve..

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah.. takut juga skrg ni kan, kes makin naik tapi biasa manosia ni, tetap jiuga nak kluar termsk diri sndiri ni ha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah