Wednesday, February 9, 2022

WW: Lunch Order Grab


Assalamualaikum
Entry terpendek tahun ni...

Sibuk sangat sampai x sempat nak makan...

Order Grab aje...

sayangnya tak sedap...tasteless...but dah lapar makan aje la...

Jumpa esok ye....


13 comments:

  1. kita pun order grab juga arini.. tak sempat nak masak utk bdk2 kat rumah...

    ReplyDelete
  2. Order apa tu kak? Sayangnya klu xsdap tp dh bli kna jgk mkn nnt bazir duit plk.. Huhu

    ReplyDelete
  3. Rezeki juga tu dapat yang tak menepati citarasa.
    Dapat juga buat alas peryt. Sabo ajelah hehehehe.

    ReplyDelete
  4. Wkmussalam
    Nampak plastik pembungkusnya cantik
    Malanynya makanan tak menepati selera

    ReplyDelete
  5. Order Grab ke foodpanda ke, ikut nasib SA, sebab nengok pada gambar nampak sedap, tapi ermmm bila bungkus, hampeh..

    ReplyDelete
  6. Kalau dah lapar makan jelah kan walaupun tak kena dengan citarasa kita. Cuma macam tak berbaloi dengan harga yang kita bayar kan.

    ReplyDelete
  7. cantik plastiknya... ayu selalu food panda je and memang dah mark a few kedai yg dapp...

    ReplyDelete
  8. syu pon selalu order grab. biasanya order dari kedai yg sama je. sbb nnti xsedap spoil mood haha

    ReplyDelete
  9. Alamak, tak sedap pulak ye. Dah lapar kan. Redha jelah

    ReplyDelete
  10. ni yg payah kalau orde.. expectation dengan realitinya beza sungguh..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah