Friday, February 11, 2022

Tiba...Tiba....

 Assalamualaikum Dunia.....

Salam Jumaat penghulu hari....

Hi korang....

Yeah...dah Jumaat dah...dah weekend dah....hari yang dilalui minggu ni sangat- sangat hectic. Dengan diri sendiri dalam kesibukan yang tak bertepi...eh...apo ayat ko ni SA...hari ni harap-harap berkurangan la kebizian yang melanda SA...Jumaat dah kot...i need my free time...me time...

Hari ni sampai- sampai je kat KL terus pi kat Mynews.com. Tiba- tiba teringat Sandwich Spicy Tuna...tiba- tiba ternampak quick bites tu semua...eh..eh...tiba- tiba macam mentmak plak terbeli...tiba- tiba sampai opis...diorang cakap ada orang nak belanja sarapan pagi ni...Tiba- tiba murah plak rezeki hari ni...alhamdulillah....


Spicy Tuna & Egg all time favvy....


Cream Roll Strawberry Lychee Duo Cream


Quick Bites Gardenia Black Forest...ramai yang share pasal ni kan...ada satu lagi yang cream caramel masin tu x jumpa lagi....eh..semu nak cuba aih....

Apapun..

Selamat pagi semua....semoga sihat semuanya...jangan lupa sarapan....jaga diri juga sebab kes makin naik ni...SA pun dah risau sebab travel hari- hari kan...jaga SOP dan kalau tak sihat jangan mengada- ngada nak pi office atau keluar kemana- mana ye...jangan pentingkan diri sendiri...kita jaga kita sekarang...

See ya next entry...

11 comments:

  1. salam jumaat SA. have a nice day

    ReplyDelete
  2. sama la ..mam quick bite gak pagi ni, yg falvor caramel masin tu...
    happy working kak SA!!!

    ReplyDelete
  3. apa rasa roti stoberi laici tu ye.. hmm

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..murah rezeki akak..rezeki jangan ditolak..musuh jgn dicari..hihi

    ReplyDelete
  5. Habislah baju pengantin tk muat nanti. Eh, baju nak pi pengantin 😜

    ReplyDelete
  6. Hahahaha semua tiba-tiba je ekkkk, dasattttt hahahaha

    ReplyDelete
  7. yg black forest tk pernh jmpa lg..slalu jmpa yg salted caramel

    ReplyDelete
  8. murah rezeki SA. syu x sarapan, baru start IF.

    ReplyDelete
  9. wak biasa beli gardenia jagung jeeew.. 😅

    ReplyDelete
  10. Saya pun suka kalau fapat singgah Mynews.com.
    Rasa nak borong semua kat situ kan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah