Tuesday, February 1, 2022

Hi Readers Mamalong!!!

Assalamualaikum...

Hi korang...

Tiara kat Perlis...untung la kan.. cuti CNY pi jenjalan ke Perlis...balik kampung....ada kenduri katanya...

Tadi tengah lepak2 dapat gambar ni semua...Mamalong tengah buntu xde idea nak update blog terus tinggg!!! Okey la kita up gambar Tiara dulu la...bahan ada banyak sebenarnya tapi biasa la...mood malas menguasai....poyo je cakap nak update blog hari ni...









Rindu  plak ngan dak tecik ni....

Cepat la balik...mama windu-windu dia ni...dah la rumah mama xde letrik ha...tetiba je takde letrik...bil dh bayar kot ..x kan pasal bil kan...dh la musim paneh ha....
Time Public Holiday ni la dia xde letrik..orang dh la tepu duduk rumah ha....ghimeh (rimas) betul la ....harap-harap battery hp ni bertahan la sampai ada letrik semula ...

9 comments:

  1. uishhh dah ada letrik ke blm tu???
    Adoiii tp letrik ok lagi klu xde, jgn air... Mau menangis klu xde air hahaha...!!'

    ReplyDelete
  2. comel je Tiara.

    Alamak, takde elektrik. hrpnya lps sejam dua ada lah balik ye..

    ReplyDelete
  3. Selamat bercuti
    Letrek pun nak cuti juga nampaknya

    ReplyDelete
  4. Comel jer dia possing.. Betabahla kak xde elektrik musim2 pnas ni.. Huhu

    ReplyDelete
  5. Hai Tiara..

    šŸŽ¼menggamit kenangan zaman persekolahanšŸŽ¶
    Tiara..kumimpi ta bersanding atas kayanganšŸŽµ

    Eh..ternyanyi pulak

    ReplyDelete
  6. Alahaiii public holiday tetiba tak da elektrik. Memang rimas la SA

    ReplyDelete
  7. pandainya tiara buat memek muka haha

    ReplyDelete
  8. Seronoklah Tiara balik kampung peghelih nun jauh disana. Uishh kalau takde elektrik musim panas ni dapat sauna free terus. Tak boleh tahan...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah