Saturday, February 12, 2022

Puasa Pun Belum, Kuih Raya Dah Ada Yang Jual....

Assalamualaikum...

Hi korang...

Selamat pagi...

Hari ni pagi SA dah bangun siapkan sarapan anak dara kesayangan tu nak pi tuition...Selesai settle semua tu SA mandi dan sarapan...sarapan sorang je sebab Mak Pah ikut Pak Zain hantar Dania. Dia nak pi pasar tani kat area pusat tuition Dania la tu...betul jangkaan SA bila diorang balik dengan macam-macam barang...

Hari ni hari santai...hari untuk masak-masak...tapi itu nanti SA citer next entry...hari ni cadangnya nak masak sup kaki ayam..kita tengok apa jadi kang ...

Semalam..kawan baik SA hantar gambar ni..dia tau SA suka tart nenas...of course yang premium dan dia memang suka baked...suka buat kuih...dapat je gambar ni SA terus terbayang-bayang...tart nenas ni cair di mulut...ermmm ..sedapnyaaaa......terus SA order 2 botol....



Tart nenas


Kuih makmur


Kuih semperit


Produk RASAISTANA kembali…x perlu tunggu raya nak makan biskut raya…cair di mulut sedapppp….100% pure butter..…

nak order sekarang pun boleh nk tunggu atau order  untuk  raya pun boleh…☺️


Tart Nenas Nenda RM28/ 50pcs

Semperit Ayahanda RM 25/ 50 pcs

Makmur Bonda RM 28/ 50 pcs


Murah kan?tak sabar plak nak rasa tart nenas tu ha ... Kau jangan lupa order aku 2 balang Amie....aku tau ko baca entry ni so...siapkan cepat ..huhu..

12 comments:

  1. Murah harga kuih jualan kawan SA ni, semoga rezekinya melimpah dan berkat, Amiiinnn.

    ReplyDelete
  2. nampak pun dah sedap! area mana tu SA?

    ReplyDelete
  3. Kekekeke Sis baru je beli tat nanas SA, gan popia serunding tu, dah setengah botol makan.. adeiii.. tak payah tunggu raya... kita dh boleh mula rehearsel raya..

    ReplyDelete
  4. Wah..nampak sedap nyaaaa...
    Saya nak order tat nanas kekanda adinda ada tak?🤭

    ReplyDelete
  5. Wahh tart nanas, fav ni. Ini sehari boleh habis tak sempat tunggu puasa dan raya.

    ReplyDelete
  6. Tart nanas kuih legend. Mesti ada satu dalam banyak-banyak kuih raya.

    ReplyDelete
  7. hihi. cepat sungguh la industri makanan ni jual kuih raya

    ReplyDelete
  8. Hahhaha amboii cepat betul skrg ni kluar dah kuih muih dia...
    Tapi raya ke idok kita ni.. kang dok membeli kuih, sekali takde org nak perabihkan

    ReplyDelete
  9. Huishh.. Terliurnya tgk kuih2 raya tu.. Tmbah2 yg homemade sure sedap bangat👍

    ReplyDelete
  10. Semua di atas kegemaran PC yang sentiasa ada waktu raya.

    ReplyDelete
  11. Semua biskut kat atas nie Kak Sue suka SA.. tiap tahun mesti ada time raya..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah