Monday, February 7, 2022

Selamat Berkerja Semua

Assalamualaikum...

Hi korang...

Kerja ke?

A quick update ye...hehehe...update entry masa tengah sarapan...lapar giler sebab x sempat sarapan pagi ni...so amik masa jap dalam 15 minit...



Seawal pagi masa ni pukul 7.15am...nak melintas ke office SA..ye...tulisan hijau paling besar tu adalah office SA...senang kan nak kemana- mana...takde la jauh mana pun...tapi lalulintas sedikit sibuk la kat sini...traffict light pun ada timer dan hanya 20 seconds je untuk melintas...laju plak tu timer tu...kena jalan laju- laju kalau nak melintas...waktu balik adalah peak hours...memang kalau x nak tertinggal train kena la keluar office sharp pukul 5.30..kalau lambat tertinggal train pukul 5.40pm so kena naik train express pukul 6.00pm.

Selamat bekerja buat semua...haaa...dah cuti lama kan...jangan nak lemau sangat kat opis tu...hari ni sampai opis tengok pokok keladi SA mati dah sepokok...aduyaiii....

Kena la beli baru nanti ni...yang keladi yang ntah sape bagi hari tu elok subur hidupnya....


10 comments:

  1. Selamat bekerja SA. KL dh kembali meriah.

    ReplyDelete
  2. Hati2 melintas tu, SA. Kalau terlambat jangan langgar lampu merah pulak ya.

    ReplyDelete
  3. Happy Workingggg kak! Moga bebaik saja permulaan kembali bekerjaa.. Haha

    ReplyDelete
  4. amboi cepatnya dia 20 saat je. Memang kena jalan macam lipas kudung la gayanya haha selamat bekerja kak SA. Take care too :)

    ReplyDelete
  5. Selmat bekerja kak.. Work smart not work hard.. Eh.. Btl ke? ­čść

    ReplyDelete
  6. Selamat kembali bekerja kak. Peak hours tu jenuh jugak nak hadap. Semua kena ontime kalau tidak terlambat sampai.

    ReplyDelete
  7. selamat bekerja..

    besok weekend dah hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah