Friday, May 14, 2010

AWARD LAGIII....


Award nih amek dari Cik Zai..


mekasih ler bebanyak sebab Lisa memang tgh kekeringan idea ni....katanya ada soalan kan..harus di jawab....Ayork..meh kita jawab soalannya....

1)apa yang bermain difikiranmu sekarang...-difikiranku ini...telah terbayang suasana majlis pernikahan..takut kalau kenduri x seperti yang diharapkan dan yang penting..takut nak menghadapi malam pertama.....argggghhhh...

2)Nama samaran kamu - Lisa, kakak,gomok..mak yang

3)berikan 3 orang yang kamu sayang - mak Lisa,abah Lisa dan of course la..En Tunang...

4)Panggilan untuk si dia - Abang...sayang...

5)Hadiah yang korang impikan dari yang tersayang - Bercuti mcm Kak Neena!!!boleh ker....

6)Blog mana korang suka follow -alamak..ni kalau x sebut semua..sure kena ..ok..sebetulnya lisa suka semuanya...fuhh!!!

7)Bagi award ni kepada 15 blogger lain - ok semua yang follow Lisa..sila la amik yer...x mo la 15 jer, kang ada kecik ati..nak2 kak yus and kak cdot..larikkk.....

ok..dah jawab dah semua..buat Zai penang...mekasih ler yer..dapat gak Lisa idea walau tgh pening cari bahan nak dipaparkan ni...kalau ada hantor la lagi yo....


6 comments:

  1. wahahah enjoy ur first night

    kekekekekek

    ReplyDelete
  2. elehhhhhhhhhhhhhhhhh...sikit pun akak tak kecik hati ko tak tag akak....ko nak ngata gigi akak pun xpe, lantak ko la, lisa...

    ReplyDelete
  3. huk..huk...huk...batok2.......nak kena piat telinga nie bakal pengantin nie...hehheheh anyway nanti akak dengan rakusnya akan amik tag nie k... :P

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah