Monday, May 10, 2010

Hantaran dalam pembikinan..

Ha..korang nampak x itu dulang hantaran yang kaya dengan warna merah hitam...Lisa nak announce kat sini semua tu dalam proses pembikinan...idea sudah mariiii.....tapi x dapat nak siapkan semua..patutnya Lisa hanya balas 9 dulang ntah cane boleh sampai 11 dulang plak jadinya...tensen Kak Long Lisa..dah la dia balik weekend aje kan..tu semua baru rangka jer tuh..belum yang sebenarnya..kalau nak publish yang sebenar tunggu la kronologi majlis nikah nanti yer...persiapan untuk kenduri baru 20%..cuma yang x best dalam pada sibuk buat persiapan kak long Lisa kehilangan wang tunai...hilang kat rumah sendiri dan mmg ada la syak kat sorang tu tapi x baik menuduh kan..sian along...dah la bukan orang senang...baru jer nak rasa bernafas duit lak hilang...bengang jer dia..sapa yang amik tu mmg x patut la...along dah la kerja jauh, ibu tunggal..mana nak bela anak lagi...kurang ajar kan? amik kesempatan...takper la long..dah takde rezeki...biar allah jer balas ..allah balas cash jer pada orang yang menganiaya..

10 comments:

  1. wah.. bestnyer lisa.... berdebar2 la kan..

    ReplyDelete
  2. salam singgah sini..
    makan apa?...
    moga anda sihat dan ceria selalu
    TAHNIAH..moga ke jinjang pelamin
    panjang jodoh hingga akhir hayat

    ReplyDelete
  3. kawin ye lisa? bila? katne? rasa mcm nak jmput HAKAK tak??

    ReplyDelete
  4. Shu
    -mmg berdebar....

    zulkbo
    -aminnn...

    cdot
    -of course la nak jemput..akak tu yang nth dtg ntah tak..email address..nak htr kad ni...

    ReplyDelete
  5. lisa..mu buat open invitation kat blog ni...haha..ok dak?
    hantaran tu jgn tunjuk g..biar surprise...ceewaahh nyibuk plk akak ni.

    ReplyDelete
  6. dup dap...
    dup dap...
    dup dap...
    dup dap...
    dup dap...
    dup dap...
    dup dap...
    =.=

    ReplyDelete
  7. chantekk combination merah hitam! I loiikee!!

    ishh! geram lak rasanyer!! sapa lah yg si panjang tangan tu yek! nak kene potong tangan dia tu! haih!

    ReplyDelete
  8. wah.. ni kreatif dah ni.. boleh bukak business perkahwinan plak ni.. hahakss

    ReplyDelete
  9. xpa...sesungguhnya ALLAH tue maha adil..cakap dengan kak long jangan risau..hilang satu rezeki seribu rezeki inysa-allah ALLAH akan bagi...*hugs2*
    wah cantik tue..merah hitam....sukaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. duit hilang.. kira sedekah ajelah.. pahala pun dapat.. duit tu bukan boleh dapat balik pun.. huhuhuhu.. memang musibat betul punya pencuri.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah