Tuesday, May 18, 2010

Kak Long Naik Pangkat...


Alhamdulillah Kakak kesayangan kami sekeluarga ni dah naik pangkat..dari PA naik Secretary..cuma dia kata dia ditukarkan ke Dept baru dan kena jaga bos baru, apapun tahniah la along erk..berkat usaha kan..betul la kata perumpamaan (betul ke)..Usaha Tangga Kejayaan..memang along patut terima peluang ni...bukan senang weh nak naik pangkat dan kata dia, dia kena jaga Vice President lak...semoga berjaya dalam new task lah yer? bila nak belanja makan?

7 comments:

  1. cakap kat kak long belanja kak yus skali..kata nak kenalan kan.. :P..

    ReplyDelete
  2. Amboi2..boleh..dtg la nanti 5hb Lembu sekor tumbang kak...sekampung leh makan..hahahaha

    ReplyDelete
  3. tahniah SA... hik hik hik.. walaupun cerita lama nak ucap juga tahniah atas kejayaan SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah