Sunday, May 16, 2010

Candid Budak Musyuk Tido


On the way balik dari kampung budak bertuah 2 orang ni tido dengan lenanya..candid gambar diorang..bukan dengki tapi rasa mcm comel lak..selain dania itula sepupu dia intan...si intan ni memang kami yang jaga dia masa baby...thats why rapat ..beza umur 2 tahun dari dania..dia panggil mama dania pun mama jugak..dan apa yang Lisa nampak diorang ni rapat dan Intan yang banyak emngalah dengan dania..mcm dania dia tak pernah rasa ada kakak jadi intan la tempat dia menumpang kasih jugak..oh yer..dania dah dapat adik tau..mak tirinya baru bersalin dan adik dania gegurl...x tau lagi nama dia ke apa ke..just bekas suami kak long inform dania...

5 comments:

  1. budak2 kalau tido memang cute sangat....geram ajer tengok

    ReplyDelete
  2. bila tengah marah @ tengah stress tengok muka budak2 tengah tido..rasa release jerk semua masalah..tenang sangat..

    ReplyDelete
  3. wajah-wajah yang menyejukkan mata

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah