Monday, May 10, 2010

Susahnya..berkepit aje...




Susah betul dengan si kecik ni..dapat pegang dia masa dia baby jer..dah besar mcm ni..susah giler nak pegang...dah la x reti bercakap lagi...main tunjuk2 isyarat jer...apa la zikri ni....maybe di manjakan sangat kot..tapi kesian kat mak Lisa la..sebab satu2 nya cucu lelaki kan..susah nak pegang..nak kiss lagi la susah..dah la anak lelaki sorang tu aje...tengok la gambar2 tu..betapa dia tak nak langsung ngan kitorang..bertenggek jer kat ibu dia... oh yer..sila abaikan dulang2 hantaran dan barang2 di belakang kakak ipar Lisa tu..rumah nak kenduri..biasalah kan?

2 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah