Monday, May 10, 2010

Interesting Blog Award ( Interesting ke????)


Heeeee...malu la dapat award nih...interesting ke blog Lisa ni...biasa jer kan..blog budak baru belajar,mana menarik tapi apa pun..thank you http://neenaanuar.blogspot.com/
thanks akak...mmmmmmuah!!!!!!!!kita jawab lak soalan tu eh...

Pas this award to 10/20/30 you have recently recover( sapa nak bagi ni)...
malas nak fikir panjang oleh kerana kemalasan yang melampau..sila lah semua follower Lisa amik award ni...Lisa ikhlas dan u all semua leh hantar kepada sesapa yang you all suka...

Contact said blog and let them know they won this award
- nanti Lisa buat bila rajin eh...

State 7 thins about yourself
- Kuat Merajuk
- Kuat Berangan
- Kuat Makan
- Kuat gelak
- Kuat Tido
- Kuat bawak keta lelaju
- Kuat membebel


huh....setel.....

8 comments:

  1. kuat merajuk???
    berangan???
    makan???
    hahahaha...
    =.=

    ReplyDelete
  2. uish!! bahaya tu kuat bawak kereta lelaju! hehehe.. anyway.. u're most welcome dear! :D

    ReplyDelete
  3. thanks for the award yehh!!
    encem gak future hubby you!! hikhikhik!

    ReplyDelete
  4. jelesnya akak ko dapat award tu.teruskan berblogging.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah