Thursday, May 20, 2010

WTF**K!!!!!!!Setannnn.................

Aik...naper lak si Lisa ni pepagi dah mencarut...apa taknya u olls...dah banyak kali Lisa terima call dari entah mana bangsat x de t***r agaknya....ada ke patut..Lisa masuk kerja macam biasa..tipon opis kat meja Lisa ringing banyak kali...pas tu Lisa jawab dia letak, bunyik lagi Lisa jawab lagi dengan memaniskan muka..masuk kali ni dia letak lagi...bunyik lagi sekaliiiii..ok..sabar2..Lisa jawab tetiba dengan bunyi kelepup kelepap..Lisa x letak tipon tapi Lisa kuatkan volume tipon tu..speaker kasik bukak la..tipon opis canggih kan...bunyi tu disusuli bunyi ah..ah...pas tu sore lelaki tu cakap mcm ni..."cepat la sayang...ah..ah..abang x tahan ni..tengok bontot sayang yang besar tu abang x leh nak buat kerja....babiiii!!!!!!!!!!!!!!!Lisa geli..Lisa letak tipon siap cabut wayar sekali..Lisa dah nak nangis...Lisa ingat Lisa sorang yang kena tapi kawan2 lain pun kena...bangang la jantan tu...kalau ko dah kemaruk sangat pi la carik P*****r kan...berani dia call opis Lisa...mesti random jer call kan...nak kata budak opis nyer kerja x tau la....bangang....hiiiii....seram Lisa...bodoh tollll lah!!!!hilang mood Lisa..fobia nak jawab phone...

9 comments:

  1. naik bulu roma akak baca nih...kalo akak la dpt panggilan tu sure meletop marah...plus nangis..huhuhu...sabar lisa...orgg gila sxx tu..

    ReplyDelete
  2. confirm org giler sex lar tu! haih! tak der keje tol lar diaorg nie!

    ReplyDelete
  3. eee.... geli.. nape skrg byk kes camtu erk... x de otak tul la jantan tu...dapat mau ikat kat pokok yg banyak kerengga..padan muka dia...

    ReplyDelete
  4. kene hati2...
    yew la..
    skang nie ramai jenis giler...
    tapi xsedar diri tue giler...
    lagi2 giler seks nieh....
    jaga2 k...

    ReplyDelete
  5. yang herannya macamana dia tahu yang akan angkat tu perempuan?? musykil tak?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah