Saturday, May 1, 2010

Kereta Kak Long Buat Hal

Kereta nih memang mengada2 bila dah hujung bulan..tetiba fius auto tingkap dia problem...Kak long dah bengang dah sebab abah letak keta tu tgh panas kat kampung tadi...pergi kat kedai aksesori kat senawang terjumpa lak kedai tint guna nama Dania..cheh..minah tuh berlagak mcm itu kedai dia...


Dania Tint Shop

nih butik andaman Lisa ambil perkhidmatan dia masa majlis Lisa nanti

pomen tuh tengah barai2kan cermin yang mmg dah berbulan rosak..

nih dia tgh check apa ntah

Tingkap nih la yang jammed

x tau la apa benda2 ni semua...Lisa memang fail

Ni la keta Kak Long yang dah bermacam2 ragam..

Abah dengan muka tension

Tapi ok la kedai ni..x charge mahal..x sampai pun RM100..Isnin nanti baru nak repair Tingkap yang dah berbulan rosak tu..pomen tu kata fius sebelah kanan tu ok..tinggal dia nak orderkan barang jer..hari isnin baru boleh buat...

8 comments:

  1. salam..
    kesian kat abah
    letih nampak..
    kereta akak tu
    wira..biasa dah jenis ni
    selalu buat hal..tukar baru
    jer beli vios ke?..la la

    ReplyDelete
  2. eh kalau kurang 100 kire murah gak kan

    ReplyDelete
  3. biasalah.. kereta nie ade masa dia memang ngada2 nak bermanja2 ngan kite kannn.. hehehee...

    ReplyDelete
  4. Peringatan: Kalau kereta tu selalu meragam, jangan lepas geram depan dia tau! Nanti semakin meragamla dia... Atau jangan cuba2 sebut depan dia nak beli kereta lain ke apa... macam dia ada perasaan, nanti dia merajuk. Ingat tau..!

    ReplyDelete
  5. cdot
    -memang kesian

    Zulkbo
    - bro bagi downpayment boleh?

    Wanie
    -memang murah..fius jer prob pun

    Neena
    - ini bukan biasa dah kak..terlbih biasa..nak kena sepak tu..

    Kamariah
    - ye la Ma..memang itu kot alasannya..asyik meragam jer..pernah abah Lisa ckp nak tukar...

    ReplyDelete
  6. Kereta sekarang ni memang..pantang dapat tau tuan ada duit sikit..mula lah nak manja2....ish!

    ReplyDelete
  7. kereta saya banyak sangat problem tingkap.. pernah sekali rosak malam.. mana nak cari kedai.. terbiar kereta dengan tingkap terbuka.. haru betul.. terus tukar manual.. puas hati.. hik hik hik..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah