Thursday, November 25, 2010

Check Gigi????

Nak Tanya la....kepada semua ibu2 especially readers kat blog Lisa ni..
Nak tanya sikit...
ORANG MENGANDUNG KENA CHECK GIGI KE?
KENAPA?
KALAU X CHECK TAK BOLEH KE?
BUKAN APO..
LISA TAKUT DOKTOR GIGIIIIIIII!!!!!!!!!
Adoiiyaiii

10 comments:

  1. lisa..
    dia cuma check saja..
    tapi tak cabut..
    kalau ada rosak ke
    dia suruh cabut lepas pantang nanti je..
    alah..
    jangan takut la..
    tak de apa2 pun..
    tapi memang kena check la.

    ReplyDelete
  2. kena cek, beoi, eden tak tipu ;)

    ReplyDelete
  3. skrang memang ibu mengandong pun kena check gigi jugak...akak dulu pun kena..g tampal gigi..

    ReplyDelete
  4. first mengandung tak pi check pn..ok je...
    tp ada member gi check doktor kata giginya dh senget sbb kena tarik calsium ngan baby dalam perut, so doktor suh minum susu..

    ReplyDelete
  5. Tak pernah pulak akak dengar kena check gigi, masa pregnant. gigi akak sakit masa pregnant simontel 7 bulan, pernah cabut gigi adalah.

    ReplyDelete
  6. mmg kene check..bukannye cabut lisa ..just random check jer..sebab waktu ngandung kan..slalulunye gigi kita mungkin akan goyang atau renggang..

    ReplyDelete
  7. ha'ah, kalo cek kat klinik gomen mmg akan dicheck, tu laa lisa, rajin2 minum susu...biase jadi kes gigi senget la ape laa sbb baby tarik kalsium....

    ReplyDelete
  8. All
    -kesimpulannya memang kena pergi check la kannnnnn...ayorkkkkkkk..

    ReplyDelete
  9. check jer...takyah takut dgn doktor gigi.bukan nampak muka dia pun.nampak mata ja...hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah