Wednesday, November 24, 2010

Subhanallah...Indahnya Ciptaan Allah..

Jarang dapat melihat matahari terbenam..indah betul...cantik dengan warna oren tuh..asyik jer Lisa tengok...kejadian ni masa on the way nak balik ke Seremban pada hari raya haji..kami balik awal petang tu sebab nak pergi ambil si bongsu kat airport..jom tengok gambar...

Jalanraya agak sesak nak menuju ke Seremban

cantik kan dia nak terbenam..

gambar dari tepi..

wahhh..cantiknya...Lisa memang cintakan keindahan alam..

dah nak terbenam dah....
tengok matahari ni mengingatkan Lisa pada kebesaran Allah...Allah maha mencipta..sesungguhnya keindahan itu adalah rahmat dariNya...syukur sebab Lisa masih berpeluang menikmati keindahan ini...macamana agaknya perasaan orang2 yang tiada deria penglihatan..Subhanallah..aku bersyukur ya Allah...


4 comments:

  1. Dah lama tak ke sana.Dulu akak ada bekerja di rembau selama 2 tahun dah itu memang laluan. Tapi kalau kawasan dari seremban ke tampin , kalau dah malam tak de lampu, cam dulu gak ke lisa?

    ReplyDelete
  2. Kak ina mail
    - ini jalan baru kak ina oii...ini dah highway..jalan dulu bukit putus namanya still ada tapi jarang guna..laluan utk lori2 besar jer kat bukit putus tu...

    ReplyDelete
  3. lisa..kalau kat pantai lg cantik..
    masa akak sekolah dulu ada sorg kawan akak ni kalau camping mesti ajak akak bangun awal2...tengok sunrise.pastu petang2 tenggek tengok sunset plk.mmg cantik.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah