Wednesday, November 24, 2010

Kenapa Lelaki Boroi Selepas Kahwin?

Hehhehehe..
Boleh tak buat entry mcm ni..tajuk tu ok tak...
just nak mintak pendapat u olls..
Kenapa Lelaki terutamanya Hubby Lisa..
Akan menjadi boroi selepas kahwin?
follower lelaki sila jawab...
follower wanita..bagi la pendapat...
hehehe..
entry orang sibuk...
weeeee.....

29 comments:

  1. hubby deqla lom boroi lg..mgknkah pas nih???haha...bg deqla kebanyakkannye cam 2 la..kwen kn terlebey aktif kot..(phm2 jew la yerr).. so mmbesau tang pewut la..hehe..bloggers lelaki jgn maraa.. :)

    ReplyDelete
  2. lelaki adalah boroi lepas kawin kerana mereka hati senang.. makan pakai semua terjaga,dan dalam masa yg sama nak menyaingi isteri nyer yg tak lama lagi akan membuncit juga seperti kamu.hehehe..

    sori..macam melalut jer jawab kan. maklumlah dah petang.. kepala asyik ingat nak balik jer..

    ReplyDelete
  3. haha...mungkin hidup bhgia...segala benda dah tersusun rapi *harap2 tidak kegendutan selepas kawen...tak mo!!..haha*

    ReplyDelete
  4. hati senang, dapat isteri yang pandai masak cam lisa.boleh tak jawapan tu.

    ReplyDelete
  5. Cik Pah
    - hahaha...adakah en Pis pun sama boroi? kuang kuang kuang

    ReplyDelete
  6. hehehee...
    seram membaca tajuknye..hehe...

    congratz untuk akak jugak!

    ReplyDelete
  7. salam,

    sbb hormon gembira lelaki terlebih. dan juga selalu disentuh.

    kan kalau nk baby cepat gebu kena sentiasa sentuh baby. so petua ni bukan utk baby je tapi utk bapak baby juge. berkesan...

    (^_^)

    ReplyDelete
  8. Man yusof
    - hahaha..satu2nya lelaki yang jwb

    ReplyDelete
  9. Kak Ina Mail
    - xde hadiah tau sebab puji..huhu

    ReplyDelete
  10. AiTotYati
    - wah..mcm tu sekali...boleh ke?

    ReplyDelete
  11. salam ... lelaki boroi lepas kawin coz si isteri pandai jaga.. kasi makan yg sedap2 tiap2 hari..heheee.... my hubby pun boroi jgk dulu.. lepas tu ayu kasi pakai bengkung Premium Beautiful.. dia pun active main badminton.. dah kurang byk boroi nya.. hahahaaa.. now dia selalu pakai bengkung tu.. dah sedap kat badan dia katanya...

    ReplyDelete
  12. kata kat saya ke.... aduhhh.... tidakk.....

    ReplyDelete
  13. Ayu Hashim
    -pakai bengkung? xde makna hubby Lisa nak..

    ReplyDelete
  14. Encik Mamat
    - errr..tera lak..org suh jawab jer..

    ReplyDelete
  15. Allah Maha Adil.. Dia tak nak perempuan ajer yang boroi, so dia jadikan lelaki boroi jugak.. Ahahhaah.. Boleh kah?

    ReplyDelete
  16. hbby akak pun..beza sungguh dgn sebelum kawen.mana tak boroi...isteri pandai bela..hehe

    ReplyDelete
  17. biase sbb dorang terlebih jaga hati senang makan pakai sme siap takde nk pk apa bab tu.malas menjadi2...nk melepek je tau.ehehe...sti kena rajin exercise...jgn byk sgt minum ais...jgn pas mkan trus mandi..dan jgn byk sgt tido...ehehe...cam ye2 je...ppssttt lisa...ratu balik ptg td sampai dah keychain burung serawak tu...thankssssssssssss k.. :)

    ReplyDelete
  18. saya pun nak tahu jugak! walaupun belum kahwin hehe :P

    ReplyDelete
  19. sebab ati dah senang..kena plak kawin bini pandai masak..kompem boroi..haha

    ReplyDelete
  20. Ieda
    - isteri pandai bela?ke kena hasil tangan isteri hari2?hahahaha

    ReplyDelete
  21. Ratusiput
    - lega rasanya dah sampai...

    ReplyDelete
  22. Afra Yuri
    - kena kahwin dulu baru tau...

    ReplyDelete
  23. sbb makan sumer dah terjaga kan.. pastu kurang beriadah. maka jadilah boroi... hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah