Tuesday, November 30, 2010

Jom Terjah Blog AnakDaraDen

Contest lagi..


Kali ni Lisa terjah plak blog AnakDaraDen

Contest ni lebih kepada Lucky Draw..Lisa ke sana tadi terus nampak sweet pinky jer...semua fink2 gituu...jom kita tengok ttg lucky draw ni..






Syarat2 nak join lucky draw ni senang jer..
  • jadi follower blog AnakDaraDen - Beresss..
  • copy banner di atas dan letakkan di sidebar blog anda - Beresss.
  • Post entry contest ini dan jangan lupa letak banner diatas dan tag 2 orang rakan kamu

Lisa nak tag

Sweetdarling

matahati-aishahazhari

  • Alertkan AnakDaraDen ttg contest ni di ruangan komen eh..kalau x dia tak layan..Beress

so..korang nak menang tak? jom join Lisa contest ni..

Hadiah lumayan weh..sapa kena tag tu jangan nak malas...


7 comments:

  1. jom terjah anak dara den gak.tapi blog dia dah tutup.khe khe.merajinkan diri ye.nama akak tak de pun.

    ReplyDelete
  2. Kak Ina Mail
    - tau akak mmg malas..pasal tu x letak nama...

    ReplyDelete
  3. nis folow akak jugaakk
    akak & hub sgt romantik :)

    ReplyDelete
  4. SALAM PERKENALAN,

    TAHNIAH, PENYERTAAN ANDA DITERIMA. Thanx ya atas penyertaan awak. Sm2 kt nantikan 28/12/2010 utk keputusannya k. Hopefully, u're da lucky one.

    AnakDaraDen.

    ReplyDelete
  5. dh follow ur blog :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah