Tuesday, November 23, 2010

Update 3 Bulan Pregnancy

Pregnancy dah genap 3 bulan..ni la rupa terbaru Lisa..dalam gambar ni nampak x kembang kan?(nak sedapkan hati sendiri)..padahal kat luar..hehehehe...perut makin nampak..namun tak ketara..selera makin ok dan muntah2 pun masih ada..setakat ni apa nak makan senang dapat..cuma emosi adakalanya x teratur..
Hari tu ingat nak pi check up..sekali mak ckp tunggu dulu..x pasal2 kena halau balik nanti..mak ckp kalau dah 4 bulan baru pergi daftar..check up kat Klinik Kerajaan jer sebab dekat dengan tempat kerja...tak tau la kalau dia htr klinik lain kalau guna alamat MIL..harap2 Klinik yang dekat ni jer la..sonang...mana yang bertanya tu..mana update mengandung..ha tengok la puas2...
jangan gelak eh...

12 comments:

  1. tahniah sis..pregnant ye..seronok dee dgr..jaga diri ok..

    ReplyDelete
  2. klinik kerajaan dia akan guna 2 alamat...
    1) alamat tempat tinggal
    2) alamat tempat kerja

    lain dari area jajahan, dia akan halau pi branch lain

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah dah 3 bulan...dah nak ma suk trimester ke 2 la lisa yeak....bagus laa, bile dah masuk 3 bulan ni risiko gugur tu kurang...tu yg ditgu2....akak pun mase dah masuk 3 bulan tu rase syukur sgt2....

    harap lisa terus sihat yeak....takpe mok2 pun...mok2 ade baby heheheeh

    ReplyDelete
  4. take care.. tak lama lagi nak masuk terimester kedua dah..

    ReplyDelete
  5. gambar ni mmg nampak slim sikit...sukalah tu..hihi
    lisa,kalau kat sini kena buat first check up sebelum 12 minggu.kalau pi lewat mmg kena ceramah dgn nurse.actually buat awal lg baik.dah 3 bulan ni elok ja buat.ttg klinik tu lisa buat kat klinik yg dekat dgn rumah yg lisa menetap sb senang depa nak buat folow up @ home visit.

    ReplyDelete
  6. lisa nampak slim lagi .tak sabar nak tunggu perut lisa tu 6 bulan.khe khe

    ReplyDelete
  7. Dee
    - Thanks kak

    sweetdarling
    -ye la..mmg mcm tu kan..

    ReplyDelete
  8. ceroi
    - thanks so much..

    lieya latiff
    -sayang akak...

    ReplyDelete
  9. Ieda
    - hahaha..mesti la suka kak...kata slim kan...padahal..oh..mcm tu eh..mana satu nak ikut ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah